Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Имам супер тајна ексклузивна информација,во наредниот чептер пред Нова Година ке биде откриено кој е во последниот ковчег на Кабуто!

е ајде де стави ја во спојлери :)

--- надополнето ---

абе ќе излези чаптерот за некој час
:vozbud:

е ајде де стави ја во спојлери :)

--- надополнето ---

абе ќе излези чаптерот за некој час
:vozbud:

Излезе чептерот! :vozbud::) Се смилуваа од MangaStream,рекоа дека ќе нема неделава,а види ги тука што ти прават - ненадејни шокови :pos2:

http://mangastream.com/read/naruto/82033841/1 Ако ја повикува последната генерација од 7те Свордсмен оф д мист требаше да има 5 ... тоа типчето што работи за Теруми не е мртво и Кисаме поради х причина го нема

Добар чаптер,фала курцу ги покажаа Хуго и тој водестиот заборавив како се вика.

http://mangastream.com/read/naruto/82033841/1 Ако ја повикува последната генерација од 7те Свордсмен оф д мист требаше да има 5 ... тоа типчето што работи за Теруми не е мртво и Кисаме поради х причина го нема

На кого мислиш,не ми текнува,кој беше тој? Инаку телото на Кисаме го изедоа неговите ајкули(технички се самоуби),на Кабуто му треба дел од ДНК-та на мртвиот за да го реинкарнира,сега на местото каде што умре имаше крв,ама најверојатно Кабуто се нема снабдено со Кисаме-материјал :wink:

ваууууу јак чаптер, ќе падни мавање
само незнам колку ќе бидат силни ова свродсмениве без мечови??? :raz:
супер засега
од алијансава гинат како муви :)

Decki , moze da mi dadete link da pocnam da ja citam mangata tocno od kade sto zastana animeto ? Ne mozam nikako da najdam , inace mi zdodea da cekam veke da prodolzat o episodite.Blagodaram odnapred :smir:

многу јака епизода овие мечувалциве незнам колку се јаки ама би требало да изгуби Алијансата во борбава ( или барем Гај да умре многу го мразам :) )

Туку одамна го неам видено Сасуке ... некако коа ќе се сконцентрира писателов на мангава на некој настан се остало запоставува така беше со Наруто коа беше големиот Учиха период а сеа обратно ... баш сакам да видам како ќе изглеа тој етернал шаринган негов

Друштво,слушајте и затреперете од стравопочит,оти секој од овие е мафијаш со тапија :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom