Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
а овој Деидара нели се разнесе целиот кога се бореше со саске!?!?! :icon_eek: како може сега да е во еден дел ??? :icon_eek: нема смисла

а овој Деидара нели се разнесе целиот кога се бореше со саске!?!?! :icon_eek: како може сега да е во еден дел ??? :icon_eek: нема смисла

изгледа не ти треба некој дел од телото за да направиш edo tensei(колку јако звучи ова :vozbud:) ти треба само жртва и амулета за менување на карактеристиките
затоа кабуто можеби се пофали дека ја усовршил техниката:toe:

имаш веќе одговор:smir:

А да прашам јас во кој ден излегува мангата а во кој ден анимето, знам излегуваат еднаш неделно.

А да прашам јас во кој ден излегува мангата а во кој ден анимето, знам излегуваат еднаш неделно.

и двете излегуваат во Четврток, некогаш може и да нема (четвртоков немаше аниме) дека или се на пауза или праат специјална 2х епизода
кога точно саат нема, варира дал сабајле дал навечер...

Ај ако сакате од последната епизода (кога и да била само последната да е) оставете ми линк,тотално се изгубив во епизодите немам гледано од борбата на Сасуке со 8-те опашки. :jaj:

Последната епизода од анимето така? ПО број е 153, а е кога на анруто ќе му кажат за Џијара дека е умрен и се обидуваат да го декотираат то кодот шо го напиша пред да умри.:smir:

баш ја разлистував мангата и налетав на ова

29631554.jpg

батката доле десно не е сасори?

оф леле ја банирале у пм.
http://www.onemanga.com/Naruto/464/13/
долу десно во ќошот
дали тој е сасори???

Да Сасори е.

Од викиата
After his death, Kankurō retrieved Sasori's lifeless body and made several modifications to it.
He removed the pair of blades on the back, the cable stinger in the stomach, and the core that contained Sasori's heart. The flamethrower jets on the palm, however, seem to be still intact. Kankurō also added a cloak over the puppet. He has been shown to use the Red Secret Technique: Machinery Triangles with Sasori; whether this is a new addition installed or if it already existed but was not shown earlier is not yet known.

Kabuto: My goal is Sasuke-kun.
Madara: And what if I refuse?
Kabuto uses Edo Tensei to summon another coffin. The art is obscured so we can't see who's in it.
Madara: T-this is... How did you get this?!
Kabuto: This means there's no way you can refuse me.
Madara: Fine, you can have Sasuke after the war is over. Until then I won't let you see him and you will be watched. Is that okay?
Kabuto and Madara join forces.
Scene shifts to Naruto and talk about Kyubi.
Ends with Kisame spying on the Kumo meetings.
Kisame: Now we know Kumo's current military strength.
ве бендисува???
:salut:

Kabuto: My goal is Sasuke-kun.
Madara: And what if I refuse?
Kabuto uses Edo Tensei to summon another coffin. The art is obscured so we can't see who's in it.
Madara: T-this is... How did you get this?!
Kabuto: This means there's no way you can refuse me.
Madara: Fine, you can have Sasuke after the war is over. Until then I won't let you see him and you will be watched. Is that okay?
Kabuto and Madara join forces.
Scene shifts to Naruto and talk about Kyubi.
Ends with Kisame spying on the Kumo meetings.
Kisame: Now we know Kumo's current military strength.
ве бендисува???
:salut:

Изглеа fun:wink:
Сигурен извор?

Кој д фак би можел да го залупа Мадара освен првиот Хокаге?

Ми изгледа јако и ветувачки,али ќе видиме колку е точно

Изглеа fun:wink:
Сигурен извор?

Кој д фак би можел да го залупа Мадара освен првиот Хокаге?
Не верувам да биде првиот Хокаге.

Може да биде тој што го создал нинџа - ворлд?
Тој со ринеган?
Или брат му?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom