Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се свиѓа,е сега веќе може да почне војна! :vozbud: (Добар потег што го нема Хидан многу беше напорен)

Ми се свиѓа,е сега веќе може да почне војна! :vozbud: (Добар потег што го нема Хидан многу беше напорен)

Па и нелогично е да го има Хидан, оти фактички тој и не е мртов.

И конечно Сасори, за мене еден од најинтересните ликови го вратија назад..

И нешто што ме копка цело време.. Кабуто спомна на крајот дека тој уште повеќе ја усовршил техниката која ја користеле Вториот Хокаге и Орочимару. Дали то значи дека телата ќе имаат слободна волја и можат да размислуваат со свој разум ? Едноствано ги врати назад ? Ако е така се отвораат уште милион прашања:)

И нешто што ме копка цело време.. Кабуто спомна на крајот дека тој уште повеќе ја усовршил техниката која ја користеле Вториот Хокаге и Орочимару. Дали то значи дека телата ќе имаат слободна волја и можат да размислуваат со свој разум ? Едноствано ги врати назад ? Ако е така се отвораат уште милион прашања:)
хммммммммм, кабуто рече дека ја усовршил edo tensei повеќе од оро и 2риот, но најверојатно на подруг начин од тој што го мислиш ти,
на пример дека може да ги пушти во борба со полн потенцијал,некои специјални вештитни освен регенерирање и сл.
во врска со техниката ,тој мора да искористи тие кунаите со ливчина на нив да му го смени карактерот,дека вака без тоа тие се обични нинџи т.е ја имаат моќта на оние што се жртвувани во ритуалот
сепак ова е мое мислење колку е точно незнам:smir:

а за хидан фала богу што сеуште не е мртов:vozbud:
неможев да го поднесам:toe:

Немат слободна воља реанимираните и то нема да се смени.

Ама силата,односно техниките ги имаат така?
Бај д веј ме интересира што улога е овој Сасори знам само дека му ги рокнале родителите.

Еве уште еден наруто фан :smir:
Интересното допрва почнува :vozbud:
Само Кабуто/Орочимару кај го најде итачи, нели беше кај мадара?

Еве уште еден наруто фан :smir:
Интересното допрва почнува :vozbud:
Само Кабуто/Орочимару кај го најде итачи, нели беше кај мадара?
добредојде :smir:
за болдот
изгледа не ти треба некој дел од телото за да направиш edo tensei(колку јако звучи ова :vozbud:) ти треба само жртва и амулета за менување на карактеристиките
затоа кабуто можеби се пофали дека ја усовршил техниката:toe:
незнам колку сасори е силен без неговите кукли

:
незнам колку сасори е силен без неговите кукли

Колку Итачи шо е силен без очи.

И еве едно прашање онака ми текна сеа, како мислат пак Пејн да го запрат ? Овој пат нема сам да се убие :/

Сасори и самиот беше кукла.

Ај сеа вака убаво објаснете ми ги еден по еден тие лешовите чиви беа,односно кој се,се враќа во серијата :vozbud:

Од лево кон десно Pain односно Nagato,Kakuzu,Deidara,Sasori,Itachi.

А ова со унапредувањето на техниката може има везе со тоа колку можеш да вратиш?
Орочимару врати двајца,за вториот хокаге не знаеме.

Кизне сега пеин дали ќе можи да контролира уште 5-мина како него, заради тие 6 пеиновци беше јак. Ај ќе видиме наредниве чаптери шо како

Кизне сега пеин дали ќе можи да контролира уште 5-мина како него, заради тие 6 пеиновци беше јак. Ај ќе видиме наредниве чаптери шо како
Добредојде :wink:
Јас типувам дека Орочимару ќе го абсорбира Кабуто-ЦЕЛ! :vozbud: :tv:

Ама силата,односно техниките ги имаат така?
Бај д веј ме интересира што улога е овој Сасори знам само дека му ги рокнале родителите.
Зар немаш гледано Sakura&Chiyo vs. Sasori?

Инаку имаше многу комични моменти претходниот чаптер
*Tsunade stares*
Pig: Oink?
:pos2:
Naruto:Right.. now I can eat in peace.....
Жабатa: Oh, I see you finally have a taste for my worm soup :pos2:

а има некоја разлика помеѓу мангата и анимето? го гледав анимето до кај 90 епизода ама како и да е мангата е подобра :smir:

Па анимето оди според случувањата во магната само е поназат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom