P
PewDiePie
Гостин
Ми се свиѓа,е сега веќе може да почне војна!
(Добар потег што го нема Хидан многу беше напорен)
(Добар потег што го нема Хидан многу беше напорен)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
(Добар потег што го нема Хидан многу беше напорен)Ми се свиѓа,е сега веќе може да почне војна!(Добар потег што го нема Хидан многу беше напорен)

хммммммммм, кабуто рече дека ја усовршил edo tensei повеќе од оро и 2риот, но најверојатно на подруг начин од тој што го мислиш ти,Па и нелогично е да го има Хидан, оти фактички тој и не е мртов.
И конечно Сасори, за мене еден од најинтересните ликови го вратија назад..
И нешто што ме копка цело време.. Кабуто спомна на крајот дека тој уште повеќе ја усовршил техниката која ја користеле Вториот Хокаге и Орочимару. Дали то значи дека телата ќе имаат слободна волја и можат да размислуваат со свој разум ? Едноствано ги врати назад ? Ако е така се отвораат уште милион прашања![]()

Па и нелогично е да го има Хидан, оти фактички тој и не е мртов.
И конечно Сасори, за мене еден од најинтересните ликови го вратија назад..
И нешто што ме копка цело време.. Кабуто спомна на крајот дека тој уште повеќе ја усовршил техниката која ја користеле Вториот Хокаге и Орочимару. Дали то значи дека телата ќе имаат слободна волја и можат да размислуваат со свој разум ? Едноствано ги врати назад ? Ако е така се отвораат уште милион прашања![]()
добредојде :smir:Еве уште еден наруто фан :smir:
Интересното допрва почнува
Само Кабуто/Орочимару кај го најде итачи, нели беше кај мадара?
) ти треба само жртва и амулета за менување на карактеристиките
:
незнам колку сасори е силен без неговите кукли
Ај сеа вака убаво објаснете ми ги еден по еден тие лешовите чиви беа,односно кој се,се враќа во серијата![]()
Добредојде :wink:Кизне сега пеин дали ќе можи да контролира уште 5-мина како него, заради тие 6 пеиновци беше јак. Ај ќе видиме наредниве чаптери шо како
:tv:Зар немаш гледано Sakura&Chiyo vs. Sasori?Ама силата,односно техниките ги имаат така?
Бај д веј ме интересира што улога е овој Сасори знам само дека му ги рокнале родителите.
Јас типувам дека Орочимару ќе го абсорбира Кабуто-ЦЕЛ!:tv: