Највреден предмет кој што го имате најдено...

• Креатор на темата Креатор на темата AceCaleb
  • Време на започнување Време на започнување
Pred 3 godini na raskrsnica najdov novcanik, i toa vo sred raskrsnica vnatre, so okolu 400 evra, dve dajners kartici, 2000-3000 denari, nesto imase i od dolari i sto ti ne. Samo novcanikot po mene vredese 2000-3000 denari. I mu go vrativ na gazdata naredniot den :)

Mi padna zal, vikam ja da izgubam volku pari ne znam sto ce pravam

P.S. Ama si dojde sto e moe, posle nekolku dena najdov pak pari 3000 denari, taka suva para na ulica, se rasprasav u okolina, cekav dva dena da ne dojde nekoj i nikoj ne dojde rabiras :) Epa cim nema nikoj znaci moi se :wink:

Si imal srekja nevidena ti be :wink:

Бившиот дечко...:pipi:

Ебем ти среќата, ни 5 денари неам на улица најдено.

Си најдов USB од 4гига пред некој ден ама ај го вратив:)

Јас си најдов 500 ден кога имав 7 години и отидов си изнакупив чоколади, а со остатокот на рингишпил ептен ми се погоди,:vozbud: а пред некоја година најдов златна алка на една клупа кај што седев ...од тогаш ништо..

У продавница у кромидот пред месец дена најдов 100 денари:pos2: Летово најдов мобилен, си го задржав пошо незнаев на кој да му го вратам :) му го даов на татко ми... И дур бев на работа најдов бубреже со 400$ и чкарт мобилен у него, ама ми беше меѓу првите денови и колегите ме видоа и неможев да ризикувам и го вратив и .... :):):)

2 пати по 500 ми било највише

Аман бре луѓе каква среќа имате..... јас сум невиден баксуз досега освен 1денар немам ништо друго најдено, ама и тој го фрлив за среќи4ка:toe:

бебе во контејнер(живо), во косовска митровица...:toe:

Јас да најдам нешто !?
Ништо немам најдено,може само да загубам :pos2:

USB од 2 гига пред 10 дена. Го вратив на човекот што го изгубил. Имам наогано по 50-100 денари, тоа ми е максимумот.

Најдов ливче од кладилница чекаше типот уште утакмици и испадна добитно мислев да не му ги враќам ама пријавил предходно во кладилница и сирот чекал таму 3-4 саати да дое некој парите да ги земе инаку 5000 и нешто беа и ми дае 1000-ка што сум го нашол ама тоа беше од поодамна, инаку највеќе имам најдено 50 марки сега тоа би било околу 1500 денари, невреме дуваше ветер и парите летаа и си ги земав.

Којзнае,сум бил 3-4 одделение и од дома ми даваат 500 денари за да платам за храна во школо.Арно ама шушкајки се ваму-таму по патот ми испаднале.
Кога да платам...ооопп парите ги нема,учителката ме пушта да се вратам до дома по пари...и по патот на едни скалила гледам моите 500 денари си стојат никој не ги чачнал.
И тоа е единствено нешто вредно што имам најдено....моите пред саат време изгубени 500 денари.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom