Највисок човек во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Bibo
  • Време на започнување Време на започнување
не мора да значи дека би бил сигурно кошаркар, има луѓе со пореметувања во хипофизата.

Александар Петрески 185 метра
:pos:

Ацо е највисок во Македонијава, до душа тој ко шо кажвит вака во унивезумов немат суштество шо е високо 185 метра, не пак чоек.
Предлагам темава да се затворит, Ацо е највисок ево ви и видео доказ.
Ех бе Ацо бе Тентерко еден.

195 висина 116 тежина.
Следен кој ќе биде повисок
--- надополнето: 28 октомври 2013 во 22:59 ---
195 висина 116 тежина.
Следен кој ќе биде повисок

Има еден бајаги висок во Прилеп, не знам колку е точно ама знам дека вратата на дуќан да речеме беше ~190 а тој застанат пред врата таа му беше до рамо. Мидо мислам го викаат на прекар ~40 години има. Работеше во дуќаните околу пазарот порано (пред 2-3години) сега не знам ... може некој го познава за повеќе информации :)

Јас сум највисок од колегите, за вас незнам.

Ја до сеа највисок човек во Македонија што сум сретнал било 2.15, барем од годиниве додека тренирав кошарка. Повисок не знам дали има, бидејќи нигде не сум забележал, ниту на вести а ниту на улица. Значи зборувам стрикно за Македонци, инаку сум видел и 2.29 во живо, седеше најгоре на трибина, а нозете му беа на терен, али не беше наш. :D

Знам дете во Куманово 8мо одд високо 206цм го форсираат да биде кошаркар (наследникот на Пеџа)има предиспозиции за највисок во Македонија :icon_lol:

Иначе немам сретнато некој над 215 во живо освен Пеџа :unsure:

Има еден бајаги висок во Прилеп, не знам колку е точно ама знам дека вратата на дуќан да речеме беше ~190 а тој застанат пред врата таа му беше до рамо. Мидо мислам го викаат на прекар ~40 години има. Работеше во дуќаните околу пазарот порано (пред 2-3години) сега не знам ... може некој го познава за повеќе информации :)

Еволуција бе. Да може да си берат банани без да се качуваат на дрво :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom