Најубави фудбалски дресови

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување
Боби[Мкд];3451608 напиша:
4308534817_3741be5d1e_o.jpg

Новиот дрес на репрезентацијата на Германија ...
Germany-Home-Shirt-0910.jpg

Дефинитивно најдобри. Најновите од репрезентацииве што излегоа се стварно ептен добри, би ги издвоил германскиов, аргентинскиот и шпанскиот.

ac-milan-08-09-3rd-kit.jpg

J8002.jpg

6541.gif

7109.jpg

manchester-united-away-kit-0708.jpg

129367662_small.jpg

неможам да го најдам овој, но дресов е врв!

chelsea-third-07-08.JPG

Некој да може да најде од најновите дресови на нашите репрезентативци, за најновиот кфаликацииски циклус ? Мислам имаше најава од ФФМ за нови дресови...од Puma се разбира пак се...

Некој да може да најде од најновите дресови на нашите репрезентативци, за најновиот кфаликацииски циклус ? Мислам имаше најава од ФФМ за нови дресови...од Puma се разбира пак се...

shirt.jpg

Овие треба да бидат.
Треба да има мотиви од класје на грбот со посветли нијанси, и знаме на појасот на шорцевите.
Мене лично не ми се свиѓаат.
Подобро ќе беше да земеме од новата сериска опрема која ќе ја носат сите други за квалификациите за ЕП 2012, или барем од серијата за СП годинава. Требале да побараат нашиве само да се направи црвено-жолта комбинација, зошто демек тоа било проблемот, немало таква. :jaj:

dres3ac5.jpg

Ова е несудениот наш дрес. Преубав дрес кој требаше да се брендира и за фудбалот, исто како што направи Адидас за ракометната репрезентација.

Дресот на Арсенал:

football%20girls%20042.jpg

arsenalaway.jpg

Потоа на француската репрезентација:

n8576699726_7340.jpg

w0opll.jpg

+

2wdn12r.jpg

Дресовите се ЕБЕЊЕ!!!!

неможам да ставам слики па ќе напишам..... дресовите на марсеј оваа сезона се дефинитивно најубави и на челзи сезоната 2007-2008 дресовите имаја врвен естетски изглед

На времето(пред десетина години) Борусија Дортмунд имаше ептен убави дресови.

shirt.jpg

Овие треба да бидат.
Треба да има мотиви од класје на грбот со посветли нијанси, и знаме на појасот на шорцевите.
Мене лично не ми се свиѓаат.
Подобро ќе беше да земеме од новата сериска опрема која ќе ја носат сите други за квалификациите за ЕП 2012, или барем од серијата за СП годинава. Требале да побараат нашиве само да се направи црвено-жолта комбинација, зошто демек тоа било проблемот, немало таква. :jaj:

dres3ac5.jpg

Ова е несудениот наш дрес. Преубав дрес кој требаше да се брендира и за фудбалот, исто како што направи Адидас за ракометната репрезентација.

Абе тоа ќе биде најдобро, ама финтата е што ФФМ прави фалц дресови на Пума во Прилеп. Тоа не е ништо ново, никогаш сме немале дресови како што имаат другите репрезентации, кога излага една серија сите имаат исти, ние заостануваме 20 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom