Најубава кола која што ја видов денес...

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
значи ти ке го згазеше џиш на пешачки!:tapp: БЕЕЕЕЕЕЕГГГГАААААЈЈЈЈЈЈ од форумов... че ти тепа со каљаш:vozbud:

Че ве да го разочарам... не беше Вејрон, беше Бентли континентал кабрио... светло плаво :)

2007_bentley_continental_gtc-pic-19183.jpeg

Attachments

• Bently-Continental-GTC-car-wallpaper.jpg
    Bently-Continental-GTC-car-wallpaper.jpg
    22,2 KB · Прегледи: 4
Ова работата една 0 една кула...маада...и ова е за газење искрен да бидам.

“Шо те згази бе?“ ... “БЕНТЛИ брааааат“ :tv:

Че ве да го разочарам... не беше Вејрон, беше Бентли континентал кабрио... светло плаво :)

Ехее јас тоа Бентли кабрио,светло плаво што ќе го згазело Џиш го имам видено милион пати.
Со странски таблички е и најчесто го гледам во центарот на Скопје,кај бензинската карши „Млинбалкан„(Идадија по ново).
Има и уште едно Бентли континентал сиво со СК таблички во центар кај универзална сала, и има уште едно Бентли континентал црно исто со СК таблички во центар.

Едно такво Бентли завчера видов на паркингот спроти католичка, со странски таблици, ако не се лажам од Луксембург беа.

Летоска многу често го гледав паркирано покрај еден од кафичите во Дебар Маало што се.Со скопски таблици е.Еднаш ја имаше качено на тротоар и симињајќи се а бентлито спуштено кога фати тоа доле го изгреба му ... мајката мислев мене срце ме фати а типот гајле си немаше си продужи да вози :)

Летоска многу често го гледав паркирано покрај еден од кафичите во Дебар Маало што се.Со скопски таблици е.Еднаш ја имаше качено на тротоар и симињајќи се а бентлито спуштено кога фати тоа доле го изгреба му ... мајката мислев мене срце ме фати а типот гајле си немаше си продужи да вози :)

Ако било со Скопски таблици,и јас често летоска го гледав кај кафичите во Дебар Маало.
Црна боја беше Бентлито со таблици SK-007-(ги заборавив останатите 2 букви,ама се ми се чини дека беше SI)
А другото Бентли исто во центар кај универзална сала често го гледам,сиво е по боја со таблици SK-001(и на ова Бентли исто му ги заборавив двете букви).
Такада многу често гледам Бентли низ центарот на Скопје.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom