Најубава форумџика за 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дефинитивно фали една масовна собиранка па да се пресрамат поновите кајганџики и кајганџии. Ќе има тогаш нов материјал и повеќе кандидати за вакви избори :icon_lol:

Дефинитивно фали една масовна собиранка па да се пресрамат поновите кајганџики и кајганџии. Ќе има тогаш нов материјал и повеќе кандидати за вакви избори :icon_lol:
Moже тематска собиранка, на пример... “древниот Рим?“

1-roman.jpg
y169267678992070.jpg

Леле колку се израдував кога ги видов известувањата имав пишано во темата 'каде можам да најдам?' абе срцево ми порасна мислев за то се известувањата и ко ќе видам што ќе видам...:icon_lol: Добро гледам традиционално сум по овие избори во 2009 сум била и 4то место :cool: Можда постарите форумџии ме знаат како --BON--JOVI епа истата сум само остарена сега :giggle:

По една номинација за @Anne. и @Ana Mercury :)

И секако @King B, јер она е несудената „Мис април“ за се' уште неиздадениот Кајгана календар :)
Фала Ацитко, секаде ме фалиш <3
Јас ги номинирам Илумоноауоуеас, Олимпија и Леандра, нив најдобро ги памтам:)
И ПринцесОвИвл, златна е:)

јас и бред пит имаме иста мајка, додуше тој е некако појќе згрбаен од мене... инаку исти сме, секој ден на улица еден куп деца ми приоаѓаат и велат “БРЕД ДАЈ АВТОГРАМ..“ и јас им потпишувам, да не се разочараат дечињата ми е жал

Ew! Бред Пит. :sick:

Би кандидирал и други лепотици, али не ги збира сликите на стандардни монитори ќе мораат членовиве со прожектор да пуштаат на ѕидови од амбари ѕгради спортски сали за да ги видат сликите

Вие што кењате што не сте виделе ниедна слика од девојкиве на темава (а имаше, ама ајде, кој гледа, кој слеп), да отворев тема за најзгоден форумџија 2014 сите само ќе тролате и сеирите и ниеден од вас нема да опне слика. Така да, shut the fuck up. Храбрите момци овде, а таму нигде нема да ги има.

Point taken. Ми даде идеја ;)

Сите во публика, на бина никоја ја нема. Па така е кога влезот е бесплатен.:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom