Најубава форумџика за 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Moже тематска собиранка, на пример... “древниот Рим?“

Прегледај го приврзокот 108296
Прегледај го приврзокот 108297
Не бива Летко, опозицијата ќе ти го ебе ивентот. Те зошто грозје а не диња(или дуња, што беше), те ова те она. Уште дардански со списокон и процентине кога ќе се појави отиде темата :D

постарите форумџии ме знаат како --BON--JOVI епа истата сум само остарена сега :giggle:
Со други зборови, тогаш беше jailbait, а сега си legal :))

2d7alpk.png

P.S. Не сум јас оваа. Шифра: Педери/ки СТОП!

Za onaa devojka so laptopot mislim deka znam koj e :D Sina Bubamara :D po holahopkite doznav(mozda) :D
Сепам мислам дека си грешка... На оваа Сина Бубамара и ги мерев нозите и анализата укажува дека неколку сантима и се подебели нозите.

А таа втората со лаптопот да ја видам вака лесно би ја познал по циц-ките,

имаше пред некоја година овде една интересна фацка - ама ја снема нешто од форумов :unsure:
ако ми текне на никот-ќе пишам подоцна

Леле колку се израдував кога ги видов известувањата имав пишано во темата 'каде можам да најдам?' абе срцево ми порасна мислев за то се известувањата и ко ќе видам што ќе видам...:icon_lol: Добро гледам традиционално сум по овие избори во 2009 сум била и 4то место :cool: Можда постарите форумџии ме знаат како --BON--JOVI епа истата сум само остарена сега :giggle:
2009 беше...
Z3jtZWJ.gif

Сеа гледам исполнет ти е потенцијалот :)

Јас да си се мавнам по муцка за тоа што реков за машките од форумов, дефинитивно ве направија лом со нивнана тема. Да не чујам да сте се пожалиле после дека немало доброволци и храбри момци :D.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom