Најубав Македонец

• Креатор на темата Креатор на темата АуРоРа
  • Време на започнување Време на започнување
Aceva напиша:
Како беше она за вкусовите, дека само мојот е добар? :lol:
Да можете да ми го видите албумчето (ментално албумче), има такви реални габори унутра да се најдат, а невидено ми го дигале. И не само мене. Изгледа затоа што биле мажи, секој на свој начин. Лукс рили донт метр - дет мач.
Уствари и не важно колку се мажите убави, важно е да умеат да направат ТИ, ЖЕНО, да се чувствуваш убава. И тогаш ти се и тие убави и сите сме среќни и радосни, неависно колку сме објективмо грдички.
Така, а у позадина на текстов иде песната од Сачмо, знаете веќе која.

„полека и тивко почнува, за потоа се погласно и погласно да вика и на крај френетично да воскликнува“

-А-це-ва, А-це-ва, А-цева, А-цева, Ацева, Ацева, АЦЕВА, АЦЕВА, АЦЕВА, АЦЕВА, АЦЕВА, АЦЕВА, АЦЕВА!!!!!! (ми засипна гласот)

Gizo напиша:
Долфин и Ацева сродни души :D
Која душа, црни Гижо? Глеаш дека само за флеш се пампури.
Јас само кротко го носам Неговиот збор и немо се восхитувам на Неговото дело.
За Делфинчо станува збор, да нема забуни.

gerard напиша:
Знаеме ..ете го Сакис :D ете ги еден куп во Македонија за кои се збори..

Сакис или не сакис морас!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Иначе, шала на страна, се слагам потполно со Ацева : се праат мажи (курнази) а еднаш да ги пипнеш ти зборат за Бритни Спирс или за Кристина Агилера :lol: :lol: :lol:

Приказна стара :twisted:

streets_of_dublin напиша:
21921.jpg

Ова чисто онака за тие што не го знаат Алек..
(се вбројува во најубави мажи во Македонија)

На сликата искрено личи како најубава жена ама ај на живо е можеби поарен

Личи на ќерката на оној пејачот од Аеросмит. Вистинска убавица. Бај д веј, колку што знам и Алек е хомосексуалец, дајте некое маже на кое ќе му се порадуваат припадничките на женскиот пол. :wink:

makedonija e zemja so najubavi luge,inace od site ovie sliki so gi vidov site se sexy i ubavi i bogati i spored mene si isto najubavi osven ALEK.mislam hello luge pogolem peder nemozevte da kazete! inace da,ALEK e ubav ama na onaa temana za NAJUBAVA MAKEDONKA!

Тууу да бев женска ќе речев Дарко Панчев или па Горан Пандев :lol: :lol: :lol:

Vlado Janevski. Slika ne e potrebna! Ha!
Naje*acki rip u svet!!! :P 8)

Aceva,toooooooo, brate. So ubavo im kaza,hm..hm..moite gaborcinja-moja rabota,lepotanite-lepota,vkusovite-ne se za rasprava! :wink:

е злобница ова е нешо друго твоево... :shock: :P 8) :wink: :lol:

Слушнав некој да го спомне Гоце Арнаудов?

Od koga homoseksualcite ne se mazi? So ako zboruvaat za Britney spears, i Angelina Jolie zboruva za sesirot na kralicata, i pantalonite na madonna, i cvikata na elton john pa pak e najubava dvonozna figura koja ikad hodala.

nejse,
jas vo nedostig na memorija ke moram da recamVlado Janevski-ubavina protkaena so mnogu shto drugo... zakon odela na primer, i neviden stav i nosenje na sopstvenata figura ;) rado bi go :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom