Најубав Македонец

• Креатор на темата Креатор на темата АуРоРа
  • Време на започнување Време на започнување
эа мене нај македонец е сако, што го глумеше кокан во како убив светец 8)
Colorphoto2%20-%20small.jpg

colorphoto5%20-%20small.jpg

bk3-small.jpg

Ако збориме за истиот Кристијан ... погадно суштество ми нема ... да ти е*ам лепотата кога ти се гади ако отвори уста :x :lol:

Lele ama me istepa be Divane, jas samo go imam nekolku pati videno na TV i predlog vi dadov :lol: .A toa za usta otvaanje, 90% od mazite sto gi imate nabroeno se bljak

Манекенките и манекените незнаат да отворат уста.
Поглупи суштества на телевизија, кога биле гости во емисии, немам видено. Дури и фудбалерите се попаметни од нив.

A be pretpostavuvam deka zborevme za ubavina (fizicka), a tuka gluposta mislam deka ne moze mnogu da vlijae :lol: :lol: .Jas barem ne go svativ ova kako kompletna ubavina (fizicka duhovna intelektualna)

Да де, само мислев дека коментарот не е на одмет. :wink:

Да, да за убавина зборуваме, ама па што да правам кога не ми се ни убави откако ќе ги видам во некоја емисија кога кажуваат нешто :lol:

Ako zboruvame za manekeneot kristijan, smegiot visok decko ke go kazam slednovo: tipot ucese zaedno so mene vo gimnazija, t.e edna godina postar, go vikaa jeti ili kremenko, bidejki e neviden diftar, bese krajno neugleden i nesreden, a za intelegencija da ne zboram. sega otkako stana maneken go sredija gore dole, ama sepak a otvori usta mrak mi paga na oci.

И така се погоди темата дај ставете слика од Тој Мистерот на Македонија 2005, да го видиме колку е фаца, не стигнав ни да го видам. Или кој бил во Колосеум наизборот барем нека каже шо маже е :D

Ѕирнаф во Вест неколку слики, меѓу кои на една ги покажаа нозете на мистерот, кутриот тој го испокасале комарци :D :D :D

Инаку има и манекени што знаат да отоврат уста. Никола, заборавив како се презива Кучкин Син, најчесто кога се враќавме од факултет или тој од факс јас од работа седефме заедно во автобус, фин е за муабет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom