Најубав Македонец

• Креатор на темата Креатор на темата АуРоРа
  • Време на започнување Време на започнување
Абе жени нели ви се свиѓа бе Бојчо овој Бојан Јовановски

12.jpg

Нашиот ни талент за менаџер... :lol: :lol: :lol: :lol:

Многу го фалат по Македонијава... само се шират муабети Бојан па Бојан и обратно хехехе :lol: :lol: :lol: :lol:

Абе Лепотан е, Мис Universse, шта да ти кажем? Се се гледа, но комент, останав без зборови

Буковец напиша:
Eve be za ovoj Kristijan
http://img356.imageshack.us/img356/7875/362ge.jpg

A be so ustvari ja sum se raspisuval za nego, ko drugar da mi e :lol: :lol: :lol: So go vrtam ako vi se sviga ok ako ne i bolje :lol: :lol: :lol:

Ostaj ti oni shto sakat neka velat, ic nemora da otvara sta, so flaster ke mu ja zatvoram ne e problem toa ko e vaka licen na majka :) taman ko nakit moze da ti bide:)

pa da ne se falam ama sto da praam koga ova e vistina mojot CUKUN dedo bil naj sexy i naj ubav covek vo makedonijava, ama za zal umre pred 9 meseci na 103 godini :)))))))))))))))

Од овие шо ги набројавте ниеден не ми се свиѓа. Не дека се педери, не се мој тип на лепота. Поготово Алек, има коњска фаца некако.

Ја ќе речам Франц.

Најубав македонец се разбира.................................................. ЈАС

Аха на тебе дефинитивно НЕ а на MarthaGraham може може!

типот се викаше Елвир...Ујкиќ ви беше,не знам точно... знам дека беше манекен.... заедно со овој Алек и соmpany... работеше во Revolution бутикот... ама две три години немам слушнато ни читано за него...типот е прекрасен... Тоше исто така е симпатичен, Гаџа не е лош, ама многу е прокелавен... оној манекенот Кристијан кој наводно учел анатомија за време на кастинзи?!?!?има многу бе... стварно многу...

ДАДАР!!!!
Како ли заборавив него да го споменам до сега?

nemam poim koj e najubav...jas gledam druga lepota...od ovie nieden ne mi se dopadna do sega...

Јован Манасиевски- министерот за одбрана или сл..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom