Најубав Македонец

• Креатор на темата Креатор на темата АуРоРа
  • Време на започнување Време на започнување
ThA-BiTcH напиша:
АКО ЛАМБЕ Е НАЈУБАВ МАКЕДОНЕЦ,
јас сум мис универзум!
лелееееее немој вакви грешки да праиш!
као можеше Ламбе 3 метарски штакор, со 20 кила на него да го стаиш у најубав македонец?!:pop:
vo prasanje se vkusovi bibe,
a mene Lambe mi e sipmaticen,toj pa sto tebe
ti e ubav moze mene da mi e najgrd na svet!:wink:
zatoa zadrzi si gi komentarite kako "kako toj ti e ubav" bla bla
zasto nemame isti vkusovi :wink: :icon_lol: OK?:icon_lol:
nazad na temata:icon_lol:

oh yes...ете тоа сакав да го кажам...
инаку, муабетот ми беше, и Тошо ми е ептен, онака, симпатичен... оној од к-15, му го заборавив вистинското име...
а и претседателот ни наш Бранко не е лош...

P.s. тоа е мое мислење...ова не е анкета... така да не ме убедувајте дека изборот ми е погрешен. ок?

auuuuuuuu pretsedatelot ni nas i lepota, dva nedopirni zborovi. Ej, aj pogledni go uste nekolku pati ziti se.......:pos: :pos: :pos:

Od javnite faci, glasam za Dadar.

Панчо...Франц... Викса... Ерик (fox mc)...Ввладиимр-паж(првиот што ја водеше дај побрзај)... Никола Ристановски... Тони Михајловски... Игор Стојчевски... Синиша Каев...

MrRoboto, извини вака, ама дали те прашав што мислиш за мојот избор?

bibuska напиша:
P.s. тоа е мое мислење...ова не е анкета... така да не ме убедувајте дека изборот ми е погрешен. ок?
Мене не ме праша, ама сепак ќе прокоментирам, зошто нели - за тоа е темата.

КАКО МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАЃА ИЗГЛЕДОТ НА ОДВРАТНИОТ БРАНКО?

Нема никаква врска со политика, едноставно, човекот е ружнотија, рапав и мрсен. Не би требало да се спомнува во темите за најубав македонец. Навистина невкусно од твоја страна Бибушке!

streets_of_dublin напиша:
21921.jpg

Ова чисто онака за тие што не го знаат Алек..
(се вбројува во најубави мажи во Македонија)

овој овде што го гледам на сликата воопшто не е убав, можам дури да кажам дека е и мнооооооооогууууууууу грозен!

А што се однесува до темата, во Македонија воопшто нема некои убави мажи се некои сељаци. А иначе најсекси е Адријан Гаџа што не значи дека е и најубав :))

bibuska напиша:
Панчо...Франц... Викса... Ерик (fox mc)...Ввладиимр-паж(првиот што ја водеше дај побрзај)... Никола Ристановски... Тони Михајловски... Игор Стојчевски... Синиша Каев...

MrRoboto, извини вака, ама дали те прашав што мислиш за мојот избор?

Po pravilo, za vkusovite ne se rasprava, taka da voopsto i nemam namera da raspravam na taa tema=vkusovite. No, sepak nekoi raboti "bodat" oci:wink: , taka da komentarot ne bese nisto licno, samo komentar za Branko:icon_lol:

Во неколкумесечната акција на www.cgcp.org.mk (центар за граѓански и човекови правда, ама мене повеќе ми изгледа на геј-сајт за лобирање на хомосексуалните права, бракови и слично) за најсекси маж во Македонија е избран пејачот Адријан Гаџа. Веднаш зад него се стилистот Дадар и пејачот Тоше Проевски. Четврт е спортистот Дејан Недев.

Во последната селекција на овој прв избор од ваков тип во Македонија влегоа и водителите Петар Ѓошев, Ненад Георѓиевски, пејачите Ламбе Алабаковски, Ѓорѓи Крстевски, Александар Митевски и Сашо Спасовски, ди-џејот Кирил Џајковски, фудбалерот Гoран Пандев, глумците Дејан Лилиќ и Никола Ристановски, манекенот Панче и продуцентот Роберт Билбилов.

Во тек е изборот на најсекси жена.

Александар Масевски,Александар Дамјански.
И двајцата имаат каризма,а и се исклучително паметни.
Масевски е познат скоро на сите,но за Дамјански не знам кај се загуби.

Васил Бараков од македонски народни приказни:icon_lol:

bibuska напиша:
А ти се уплаши дека сите ќе те нападнеме и ќе го коментираме твојот вкус?:pos::pos: оффф леле....ај еве ти една слика од Бранко да си исплакнеш очи:baeh:

p80101479bb.jpg

mozam da kazam deka jas sum najubaviot makedonec jebiga narcisoiden sum

dajdo напиша:
mozam da kazam deka jas sum najubaviot makedonec jebiga narcisoiden sum

Жал ми е Дајдо...за да бидеш најубав македонец, треба да живееш тука, да учиш, да говориш на својот јазик секојдневно...нели?:icon_roll
Отпаѓаш од листа на најубави:pos:

ThA-BiTcH напиша:
Жал ми е Дајдо...за да бидеш најубав македонец, треба да живееш тука, да учиш, да говориш на својот јазик секојдневно...нели?:icon_roll
Отпаѓаш од листа на најубави:pos:
dobro eve najubav dechko shto ja napushtil makedonija moze taka :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom