Најубав форумџија за 2014 [Гласање]

Му „фрлив око“ на:

• Вкупно гласачи
    177
  • Гласањето е завршено на .
Уште еден час до прогласување на победникот и доделување на вредната награда за најубав кајганџија :backa:[DOUBLEPOST=1421101423][/DOUBLEPOST]Со 24 гласа о форумџиките и форумџиите @Vespertine е победник во изборот за најубав кајганџија. Бидејќи наградата е доста габаритна ќе се договориме како да му ја врачиме :icon_lol: Честитки Веспертин.
Второ место со 18 гласови од кајганџиите и за нијанса помала награда добива чичко @Let 3 .
Според вашиот избот трето место со 13 гласови е @KembaW .
Честитки момци и догодина по купаќи да ве видиме :vozbud:

Последно уредено:
Уште еден час до прогласување на победникот и доделување на вредната награда за најубав кајганџија :backa:[DOUBLEPOST=1421101423][/DOUBLEPOST]Со 24 гласа о форумџиките и форумџиите @Vespertine е победник во изборот за најубав кајганџија. Бидејќи наградата е доста габаритна ќе се договориме како да му ја врачиме :icon_lol: Честитки Веспертин.
Второ место со 18 гласови од кајганџиите и за нијанса помала награда добива чичко @Let 3 .
Според вашиот избот трето место со 13 гласови е @RickyLFC9 .
Честитки момци и догодина по купаќи да ве видиме :vozbud:
Jac cум прва пратиља!
а шо е втората награда?, нешто помало и дизел?

многу сум среќен што ја добив наградата - Прво место за најубав форумџија за 2014 година. Сакам да им се заблагодарам на сите кои го овозможија овој натпревар и се да биде фер.
Исто така сакам да ги поздравам сите што гласаа за мене, многу бакнежи до нив, без нив како да не постојам.
Исто така сакам да ги поздравам другите натпреварувачи кои се бореа до крај.

многу сум среќен што ја добив наградата - Прво место за најубав форумџија за 2014 година. Сакам да им се заблагодарам на сите кои го овозможија овој натпревар и се да биде фер.
Исто така сакам да ги поздравам сите што гласаа за мене, многу бакнежи до нив, без нив како да не постојам.
А што правиме со тие што се заљубија во тебе?

Честитки :X3:
И мислам дека треба да си го смениш тоа „Ugly Duckling“ во „Најубав форумџија“ или евентуално „Мистер Кајгана“ :D

Честитки :X3:
И мислам дека треба да си го смениш тоа „Ugly Duckling“ во „Најубав форумџија“ или евентуално „Мистер Кајгана“ :D
Ја сакам приказната за грдото пајче како било отфрлено од општестовото за подоцна да се трансформира во грациозен лебед и да победи на избор за најубав форумџија 2014. :)

@KembaW да знаеш дека немам врска со ова што ми ги препишуваат твоите гласови, ти си трето место не ја :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom