Најубав форумџија за 2014 [Гласање]

Му „фрлив око“ на:

• Вкупно гласачи
    177
  • Гласањето е завршено на .
Pretpostavuvam radi drugaron imas glasano za mene :ROFLMAO:

Која замка еј. Ако речам да, тогаш гласот може да биде неважечки, ако кажам не, па да испадне да ме избегаваш после ради очигледни причини ...

50/50 нека е :D. Поделена заслуга :P

Пред малку ја видов темава :) Од понуденово овие ми оставија впечаток,
- @STEALTH не е лош...
- @Löwe исто така не е лош...
- @SuBZerO ми се допадна стилот негов,
- @Avenger99
- @Zbesnat реално е ок, иако од далеку е сликан, можеби од близу не би ми се свиѓал :)
- @Let 3 , го замислував дека изгледа како оној на аватарот негов, како фрик некој па затоа позитивно ме изненади на сликиве
@Apokalipto , онака што знам

- @Vespertine единствено твојата слика не ми ја отвара компјутерот, а баш сакав да го видам момакот кој за инат ми иде контра на повеќето постови
- @ГОЦ-К.О па требаше и ти да учествуваш :)

Е сега ќе ги видам фотките уште еднаш и ќе гласам... :)

Пред малку ја видов темава :) Од понуденово овие ми оставија впечаток,
- @STEALTH не е лош...
- @Löwe исто така не е лош...
- @SuBZerO ми се допадна стилот негов,
- @Avenger99
- @Zbesnat реално е ок, иако од далеку е сликан, можеби од близу не би ми се свиѓал :)
- @Let 3 , го замислував дека изгледа како оној на аватарот негов, како фрик некој па затоа позитивно ме изненади на сликиве
@Apokalipto , онака што знам

- @Vespertine единствено твојата слика не ми ја отвара компјутерот, а баш сакав да го видам момакот кој за инат ми иде контра на повеќето постови
- @ГОЦ-К.О па требаше и ти да учествуваш :)

Е сега ќе ги видам фотките уште еднаш и ќе гласам... :)
Среќа дечково беше баниран коа беа пријавувањата, имало да ти остави најголем впечаток се кладам. :angel:

Стефан-Коби ми беше фаворит али Агдево измешало канали при ставање на сликите. А какво лоби спремав, ќе собереше 100 гласа :D
Во негово отсуство гласот го дадов кај Ел Маточо, делува casual, таман.
Веспертајн од кога ги стави сликите, никој не постираше веќе :D Али со право, момакот е кул. Честитки.
Џонтра, да се бира најјака фаца по форумов, зема прво место гарант. А ги погледнам аватарите смеа ме фаќа :D

Стефан-Коби ми беше фаворит али Агдево измешало канали при ставање на сликите. А какво лоби спремав, ќе собереше 100 гласа :D
Веспертајн од кога ги стави сликите, никој не постираше веќе :D Али со право, момакот е кул. Честитки.
Џонтра, да се бира најјака фаца по форумов, зема прво место гарант. А ги погледнам аватарите смеа ме фаќа :D

@LazarG, што ти реков?

Не можам да одлучам кој има боља пијана фаца, тој или Пеџа. :D

До кога трае тука анкетава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom