zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.536
- Поени од реакции
- 6.395
Pretpostavuvam radi drugaron imas glasano za meneПа нормално е да гласам, за што е ставена анкетава.
Али гласав за германецот пошо другиов ми го нема![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pretpostavuvam radi drugaron imas glasano za meneПа нормално е да гласам, за што е ставена анкетава.
Али гласав за германецот пошо другиов ми го нема![]()
Pretpostavuvam radi drugaron imas glasano za mene![]()
Среќа дечково беше баниран коа беа пријавувањата, имало да ти остави најголем впечаток се кладам.Пред малку ја видов темаваОд понуденово овие ми оставија впечаток,
- @STEALTH не е лош...
- @Löwe исто така не е лош...
- @SuBZerO ми се допадна стилот негов,
- @Avenger99
- @Zbesnat реално е ок, иако од далеку е сликан, можеби од близу не би ми се свиѓал
- @Let 3 , го замислував дека изгледа како оној на аватарот негов, како фрик некој па затоа позитивно ме изненади на сликиве
@Apokalipto , онака што знам
- @Vespertine единствено твојата слика не ми ја отвара компјутерот, а баш сакав да го видам момакот кој за инат ми иде контра на повеќето постови
- @ГОЦ-К.О па требаше и ти да учествуваш
Е сега ќе ги видам фотките уште еднаш и ќе гласам...![]()
Стефан-Коби ми беше фаворит али Агдево измешало канали при ставање на сликите. А какво лоби спремав, ќе собереше 100 гласа
Во негово отсуство гласот го дадов кај Ел Маточо, делува casual, таман.
Веспертајн од кога ги стави сликите, никој не постираше веќеАли со право, момакот е кул. Честитки.
Џонтра, да се бира најјака фаца по форумов, зема прво место гарант. А ги погледнам аватарите смеа ме фаќа![]()
Не можам да одлучам кој има боља пијана фаца, тој или Пеџа.Стефан-Коби ми беше фаворит али Агдево измешало канали при ставање на сликите. А какво лоби спремав, ќе собереше 100 гласа
Во негово отсуство гласот го дадов кај Ел Маточо, делува casual, таман.
Веспертајн од кога ги стави сликите, никој не постираше веќеАли со право, момакот е кул. Честитки.
Џонтра, да се бира најјака фаца по форумов, зема прво место гарант. А ги погледнам аватарите смеа ме фаќа![]()
Да не сакаш да ме пријавиш?До кога трае тука анкетава?