Најубав форумџија за 2014 [Гласање]

Му „фрлив око“ на:

• Вкупно гласачи
    177
  • Гласањето е завршено на .
Дадов глас на други затоа што ти веќе имаш огромнa подршка и веројатно ќе тепаш на натпреваров, а конкуренција скоро секогаш има, само од 50 души не е конкуренција него каша попара :D.
Не ми крши филм, убаво ми е така кога се гледам на прво место. :)
Сега по град на девојки им се фалам дека на форум сум избран за најубав. Они мислат као нешто битно е тоа и мислам дека ке запали, барем еднаш. :)

Не ми крши филм, убаво ми е така кога се гледам на прво место. :)
Сега по град на девојки им се фалам дека на форум сум избран за најубав. Они мислат као нешто битно е тоа и мислам дека ке запали, барем еднаш. :)

Niso, nesi celosen bez na Shkorpi glasot :unsure:

- @Vespertine единствено твојата слика не ми ја отвара компјутерот, а баш сакав да го видам момакот кој за инат ми иде контра на повеќето постови
- @ГОЦ-К.О па требаше и ти да учествуваш :)

Е сега ќе ги видам фотките уште еднаш и ќе гласам... :)
Биди тука до идната година, исто време. Планирам да држам титула уште 3-4 години. А до тогаш ке ти контрам, за инает. :)[DOUBLEPOST=1419983385][/DOUBLEPOST]
Niso, nesi celosen bez na Shkorpi glasot :unsure:
у депресија сум.

Биди тука до идната година, исто време. Планирам да држам титула уште 3-4 години. А до тогаш ке ти контрам, за инает. :)[DOUBLEPOST=1419983385][/DOUBLEPOST]
у депресија сум.

Штета...Ќе бидам во огромна неизвесност и агонија во наредниве 365 дена... :)

Штета...Ќе бидам во огромна неизвесност и агонија во наредниве 365 дена... :)

Или можеш да дојдеш на собиранка (или на приватно) и да се запознаете со човекот ко нормални луѓе. Онака, полесно, без агонија или неизвесности :D.

Se mislev megju KembaW i КвикСилвер, baska i razlika vo godini primetliva...glasav za quivksilver. Mnogu ubav!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom