Најубав форумџија за 2014 [Гласање]

Му „фрлив око“ на:

• Вкупно гласачи
    177
  • Гласањето е завршено на .
многу сум среќен што ја добив наградата - Прво место за најубав форумџија за 2014 година. Сакам да им се заблагодарам на сите кои го овозможија овој натпревар и се да биде фер.
Исто така сакам да ги поздравам сите што гласаа за мене, многу бакнежи до нив, без нив како да не постојам.
Исто така сакам да ги поздравам другите натпреварувачи кои се бореа до крај.

Заборави да посакаш и мир во светот :D
https://www.youtube.com/watch?v=3st-Hai1y54

Ја сакам приказната за грдото пајче како било отфрлено од општестовото за подоцна да се трансформира во грациозен лебед и да победи на избор за најубав форумџија 2014. :)
И на Кајгана собиранка ќе ти испадне патиката ко ќе избегаш од таму на полноќ и Шкорпи ќе те најде пробајќи ја патиката на сите убави осамени мажи

@RickyLFC9 намерно го пишав трето место ради песните од Аца Лукас на собиранка а иначе регуларно трето место е @KembaW :backa:Честитки и за трето место :smirce:

Морам да се умешам на фудбалска база, Арсенал неколку пати и трето место има завршено изминатите сезони.

И на Кајгана собиранка ќе ти испадне патиката ко ќе избегаш од таму на полноќ и Шкорпи ќе те најде пробајќи ја патиката на сите убави осамени мажи
ми ја сереш приказната за грдото пајче. Зошто?[DOUBLEPOST=1421170886][/DOUBLEPOST]
Заборави да посакаш и мир во светот :D
https://www.youtube.com/watch?v=3st-Hai1y54
За мојот стајлинг се погрижи Мелита од нејзиниот најпознат бутик, поздрав до Мелита. :)

Тоа веќе се случи. Каде беше ти е прашањето? :D

Мислам, барем малце конкуренција да се создадеше, некоја контраверзија .. вака ... :/

Тоа веќе се случи. Каде беше ти е прашањето? :D

Мислам, барем малце конкуренција да се создадеше, некоја контраверзија .. вака ... :/

Ќемба ми зема трето место со еден глас у 5 до 12. Ќе го делевме. Педер.
No offense.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom