Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
многу сум среќен што ја добив наградата - Прво место за најубав форумџија за 2014 година. Сакам да им се заблагодарам на сите кои го овозможија овој натпревар и се да биде фер.
Исто така сакам да ги поздравам сите што гласаа за мене, многу бакнежи до нив, без нив како да не постојам.
Исто така сакам да ги поздравам другите натпреварувачи кои се бореа до крај.
И на Кајгана собиранка ќе ти испадне патиката ко ќе избегаш од таму на полноќ и Шкорпи ќе те најде пробајќи ја патиката на сите убави осамени мажиЈа сакам приказната за грдото пајче како било отфрлено од општестовото за подоцна да се трансформира во грациозен лебед и да победи на избор за најубав форумџија 2014.![]()
ми ја сереш приказната за грдото пајче. Зошто?[DOUBLEPOST=1421170886][/DOUBLEPOST]И на Кајгана собиранка ќе ти испадне патиката ко ќе избегаш од таму на полноќ и Шкорпи ќе те најде пробајќи ја патиката на сите убави осамени мажи
За мојот стајлинг се погрижи Мелита од нејзиниот најпознат бутик, поздрав до Мелита.
И си го избришав газо со пајчетоми ја сереш приказната за грдото пајче. Зошто?
ЉубоморенИ си го избришав газо со пајчето
И на Кајгана собиранка ќе ти испадне патиката ко ќе избегаш од таму на полноќ и Шкорпи ќе те најде пробајќи ја патиката на сите убави осамени мажи
Тоа веќе се случи. Каде беше ти е прашањето?
Мислам, барем малце конкуренција да се создадеше, некоја контраверзија .. вака ... :/
нееЉубоморен![]()
јас кломпи носамТоа веќе се случи. Каде беше ти е прашањето?
Мислам, барем малце конкуренција да се создадеше, некоја контраверзија .. вака ... :/
нее
си имам и јас патка[DOUBLEPOST=1421173448][/DOUBLEPOST]
јас кломпи носам