Најтажна сцена

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Pa Cod 4 na krajot. Koga pri odbrana na mene mi go zastreluvaat mojot prijatel vojnik Crnec. :pos2: Posle toa, koga mojot kapetan paja vo besoznanije i eden rusin se maci da go uzivee ama niso :toe: . Zakon scena spora efektivna i taka.... :pos2:
:tapp: :tapp:

Slika od pokojniot general
callofduty4.jpg
:salut:

najtazna scena mi e na GTA san andreas koga treba da go ubies ryder,a tolku vreme si drugar so nego!!! :(:( :pos2::pos2::pos2:

neka pisi nekoj kaj mozam na net da ja najdam mafija.od napred fala . :):)

Мислам дека не си ја сфатил поентата на темата.
Прочитај пак првиот пост.

Да а сванав.Па последната сцена од секјоа интересна игра.

Najtazba scena od Half Life 2 Episode 2 mi e koga ke go ubijaat ELI VANCE tatkoto na alyx vance.
News_PC_Half-Life_2_3.jpe

I koga ke gi ubivaat grajganite od city 17.ednas gledav vieo trailer i imase tazna muzika i skoro se rasplakav gledajki kako umiraat nevini luge vo tretata svetska vojna

Raziel i Kain

Attachments

• Dejan's130.jpg
    Dejan's130.jpg
    78,2 KB · Прегледи: 8
Кога ке ја убијат Kate на гта 4 на венчавката на Роман..:(

на DMC 4 коа тоа летечкиот жбитак ке му ја собере кирије на неро пред нос.. типов ке скрене ке демолира местото...ама затоа на крај ке се одмазди.. онака мерачки

Ништо не ми е тажно мене, тоа се само игри и во секоја игра правам масакр и убивам без прекин и без да трепнам!!

ухх, dead space ги има многу... дефинитивно најтажна е кога цело време ја isaac ја бара женската и на крај сваќа дека се само илузии...
На сталкер и shadow of chernobyl и clear sky, крајевите се тажни...
Far cry 2та исто има тажен и фрустирачки крај... мора да загинеш...
Ама дефинитивно најтрагедичен крај има Fallout 3...

Најтажно е кога играш некоја мисија и на сред мисија ќе те избаци и ќе ти каже Don't Send ... Таа ми е најтажна сцена ... Имам и уште една а тоа е кога ќе ја превртам играта и ми пишува The End :) ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom