Најтажна сцена

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Nemojte ke se rasplacam lol:)

Najtazna scena koga na PIRATES OF THE CAREBIAN ke me ubijat a neam napraeno SAVE

Море најтажна сцена играш кантер на сервер и ти паѓа конекција а си станал прв со убиства?
или уште потажно си напраил десетина прекрасни убиства и на крај дознаваш дека не си напишал record....просто да се убиеш!!

najtazna siberia koga ke treba da go rasklopis toj robotot za da prezivee toj hans u 2jkata bese toa!toj robotot bese zver nogu jaka igrica!

Во KotOR II кога треба да одбереш страна, Kreia или пријателите:toe:

Исто така на Unreal 2004 на последната стаза кога за да го победам Malcolm ми треба уште 1 frag а тој партал ме праи

Najtazna scena mi bese koga igrav Sims 2 i ne sum videl mi se zapali cela kuka no sepak i mojot karakter koj zagina i on tragicno vo nesrekata. :vozbud:

koga nekoj lik mnogu ce go zasakaaas i posle toj lik ili umira ili e ispaga deka igra losa uloga vo nekoja igra.

Mr.Elusive напиша:
Во KotOR II кога треба да одбереш страна, Kreia или пријателите:toe:

Mene toa uopste ne mi bese tazna scena. Ni sekunda ne mislev i gi odbrav prijatelite. Kreia me nervirase uste od samiot pocetok na igrata i mi bese sumnjiva celo vreme.

На Kane and Lynch (очекувајте рецензија) кога пред очите на Кејн и ќерка му (и пред вашите очи) ќе ја убијат жена му.Тотално не очекував тоа да се деси,со куршум у глава.
И следниот дел од сцената,кога Кејн претепува со лопата еден од убијците,со зборовите:
You should have let me TALK TO HER,you should have...све до недоглед...А ќерка му го гледа :(

па повеќе би рекол сцена со различни емоции од кој ми се наежи кожата :) од колку што ми беше тажно ама сепак .... кога ќе падне нуклеарката на COD 4

18284835ym5.jpg

Исто така на Unreal 2004 на последната стаза кога за да го победам Malcolm ми треба уште 1 frag а тој партал ме праи

Не расправи за тоа. PCто ке го скршев, а посебно на Unreal Tournament.

А најжална сцена... кога ја стартувате Penumbra Overture Episode 1, и се појавува сликата со тие луѓето на гробиштата што стојат, а и се слуше многу добра музика... стварно тага ти нанесува...

Најтажна сцена што сум ја доживеал и која за малку ќе ме расплачеше е крајот на Metal Gear Solid 3 , после битката со последниот boss(The Boss мислам беше) .

На Краш 2 кога неможам да поминам нешто или на Текен кога Докторот ме прај салата :pos2: Па мислам стварно тажно.. Неам одамна играно игри па затоа уште овие ми се така.. За срце фатени :D:D:D

Моментално ја играм Мафија...има една мисија каде што бегаш од полицијата низ кровови...и се најдов на кров од црква..(кај камбаната)
и слегнувам на долу и отварам вратата во црквата и гледам како на починат човек му пеат...:nesum:
А јас треба да ги истепам сите внатре...за да ја поминам мисијата (односно да излезам од црквата) бидејќи сите внатре (пријателите на починатиот) се мафиозо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom