Најтажен цртан филм

• Креатор на темата Креатор на темата Шмики
  • Време на започнување Време на започнување
FernGully: The Last Rainforest, е на овој се убивав од плачење тој чадот кога убиваше све, мамата негова.
Бамби, нормално... Со диносаурусите оној... Како и да се викаше, ама на овој имам рикано, апла.

А од тој Lion King имам трауми веќе па! :lut:

Со диносаурусите оној... Како и да се викаше, ама на овој имам рикано, апла.

На овој?

the_land_before_time.jpg

Да да, тажен е. Ќе се мрдне Little Foot поради мајка му. Грефче.

Lion King дефинитивно, ама има повеќе на пример како Бамби, The fox and the hound, The land before time.......

Оној со Тод лисицата и кучето .. не сум го гледал оддамна али ме текнуе на крајот кога бабата го носи Тод во шумата и онака со тажни очи се гледаат .. у ПМ како се викаше цртанот не ми текнуе ..

баш така, супер сте, сиоте ги погодивте
БАМБИ, Креалот ЛАВ, тој со Тод и лисицата и The land before time

Ноженце а? И брат ми мн плачеше на тој цртан. Очите си ги остаи од плачење.

Kakvo nozence bre ....Maloto stapalo se vika crtanot .. Waa kolku e najubav samo .. Inace iam placeno na crtanov , kako i na bambi i mn drugi [[u momentov ne mi teknuva]].... :) Ne deka sea ne mi se nasolzuvaat ocite koa gi gleam , ali nvm :) huhu

не знам како се викасе... со диносаурусчето :((((((
особено кога се сетам на моментот со облакот во обликот на мајка му оу оу оу... ми се плачееее

Со диносаурусчето (цел филм), Бамби (кога ќе ја убијат мајката :(), Кралот Лав (кога ќе умре Муфаса) и Пинокио исто ми беше многу тажен, дури не можев ни да го гледам зошто Пинокио ете се претвора во магаренце :'(

eden od najtaznite e grave of the fireflies....nemozes da ne pustis solza na ovoj crtan go iam gleano use od mal...

Mene mi e zalen Sailor Moon S the movie:Hearts in ice.
Tukusto go gledav,mnogu e zalno koga Luna ke se zaljubi vo covek...

На симбаа и бамбии... :kesa::nesvest: ЛоЛ.. а баш пред некој ден ги гледаввв.. :wink:

Немам плачено ама ептен ми е жален Spirit- тој со коњите и исто така Покахонтас- е на овој може и да сум плачела, не сум сигурна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom