Најстрашна игра

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување

Најстрашна???

• F.E.A.R.

Гласови: 95 34,1%
  • Doom 3

Гласови: 38 13,6%
  • Quake 4

Гласови: 3 1,1%
  • Некоја друга...

Гласови: 75 26,9%
  • Silent Hill 4

Гласови: 42 15,1%
  • Resident Evil 4

Гласови: 26 9,3%

• Вкупно гласачи
    279
Е ради ова се пишува и насловот на играта. За памет нека ви е на другите :)

Тури ја сликата од Silent Hill: The Room во мојот пост

ја највеќе сум се исплашил од F.E.A.R бев помал и дека навечер ми ја донесоа ја радосен се умочав после бегај тоа многу језива игра

За страшна игра може да се смета DEAD SPACE!! Јас лично имам играно мн игри ( страшни ) тие ми се омилени ама оваа игра има некаков посебен шмек онака да те гони тоа чувство на неизвесносто во текот на целата игра и кога ќе видис некаде каде што можеш да направиш SAVE GAME да се израдуваш :D. Инаку креатори на играта се Јапонци така да затоа е толку језива да им е*ам народот. Плус сега треба да искочи и двојката што викаат дека ќе била појезива. И да спомнам нешто за Resident Evil игрицата порано ми беше најјака игра особено 2 и 3 но после ја посраа со 4 и 5 :\

Aко ја играш играта (било која малку страшна) во 3 поручек, осветлена соба, музика од негде, ТВ уклучен.... џабе патот.

Играј ја навечер накај 2-3, сам во соба, изгасени сите светла (само мониторот дава светлина), слушалки на уши ставени на гласно.... играј тогаш. ВАКА СЕ ИГРА!

Прв пат кога купив PS кец ми ја дадоа играта BIOHAZARD aka Resident Evil 3 од тогаш се заразив со тој жанр и ги изиграв сите делови сташни се и супер се ама кога ја игав Silent Hill кец тогаш дознав што значи игра да те извади од такт поготово кога ќе навлезеш длабоко во приказната лудило кој ја изиграл до крај знае за што зборам...... гледав трејлер од нов продолжеток на Silent Hill од конами изјавуваат дека ќе биде нешто невидено едвај чекам да излезе....

Aко ја играш играта (било која малку страшна) во 3 поручек, осветлена соба, музика од негде, ТВ уклучен.... џабе патот.

Играј ја навечер накај 2-3, сам во соба, изгасени сите светла (само мониторот дава светлина), слушалки на уши ставени на гласно.... играј тогаш. ВАКА СЕ ИГРА!

Многу вистинито и а за врвно доживување и сам да си дома :vozbud:

--- надополнето ---

Прв пат кога купив PS кец ми ја дадоа играта BIOHAZARD aka Resident Evil 3 од тогаш се заразив со тој жанр и ги изиграв сите делови сташни се и супер се ама кога ја игав Silent Hill кец тогаш дознав што значи игра да те извади од такт поготово кога ќе навлезеш длабоко во приказната лудило кој ја изиграл до крај знае за што зборам...... гледав трејлер од нов продолжеток на Silent Hill од конами изјавуваат дека ќе биде нешто невидено едвај чекам да излезе....

Исто така и јас прва игра страшна која сум ја изиграл беше Resident Evil 1 aka BIOHAZARD и после првото мое соочување со зомбите јас буквално полудев ( мал бев тогаш не знам кое одделеније мислам 3 ) но се соочив со тоа ко мало маже и од тогаш овој жарн на игри ми стана омилен

За сите фанови на хорор игри: Играјте ја Amnesia Dark Descent!!! Значи играва ја препорачувам на секој фан на хорор игри, како мене, ги имам свртено Doom 3, Sillent Hill 3 и 4, Resident Evil 4, Dead Space 1 и 2 (вчера двојката ја завршив), FEAR 1 и 2, Penumbra Black Plague и Оverture и верувајте најстрашна е Аmnesia... Најдобрата работа е што немаш оружје низ целата игра така да твојата беспомошност ја прави играта уште пострашна.

За сите фанови на хорор игри: Играјте ја Amnesia Dark Descent!!! Значи играва ја препорачувам на секој фан на хорор игри, како мене, ги имам свртено Doom 3, Sillent Hill 3 и 4, Resident Evil 4, Dead Space 1 и 2 (вчера двојката ја завршив), FEAR 1 и 2, Penumbra Black Plague и Оverture и верувајте најстрашна е Аmnesia... Најдобрата работа е што немаш оружје низ целата игра така да твојата беспомошност ја прави играта уште пострашна.

Дефинитивно ,сајлент хил може вода да и носи...

Пошо имам многу мало искуство со некои од наведените игри гласав за Resident Evil 4. Играта ми беше премногу creepy и никогаш после првото играње не ја вклучив повторно.

Најјезива игра што сум ја играл ми била Clive Baker's: Undying. Кога ја играв пред 7-8 години ептен се сечев :D

Најјезива игра што сум ја играл ми била Clive Baker's: Undying. Кога ја играв пред 7-8 години ептен се сечев :D

Да да на играва и јас сум се мочал само што сега има многу подобри, доста време помина...

Да да на играва и јас сум се мочал само што сега има многу подобри, доста време помина...

Да ама за тоа време беше врв :) Сега не играм мн такви игри, до душа и тогаш не издржав да ја изиграм ни таа : ))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom