Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некогаш во живото да си јадел нешто шо си убил со свои раце а не замрзнати бразилски копани и паштета, ќе знаеше дека дивечот мигрира, шета, оди... од дедо ми до мене има 100 години разлика, ако во тие 100 години не се појавило овде то животинче - значои измислено е.Па што ако си бил ловџија ти и твоите претци, да не си ловел во Индонезија кај што живее цибетката случајно?
Ти си локален селски ловџија, зато не го знајш животинчево.Јас сум ловџија, и татко ми беше и дедо ми беше - такво животно не постои
то животинчето да не живее само во градови над 100.000 жители, има уграден вифи а на дрва се качува со лифт?Ти си локален селски ловџија, зато не го знајш животинчево.
Не, само не живејт по селата кај шо ловиш. Го имат на Дискавери, ко ќе одмараш од лов, опули го.то животинчето да не живее само во градови над 100.000 жители, има уграден вифи а на дрва се качува со лифт?
Добро де во Aзија и Африка живее на цели ебани континенти, си сака прашуми.то животинчето да не живее само во градови над 100.000 жители, има уграден вифи а на дрва се качува со лифт?
Тоа е индивидуална работа. Ако сакаш да си единствен и фраер како и си љубител на нешто вистинско ова е идеалното. Исто како и со колите. Имаш Кола за 200 ЕУР и за 2000000 ЕУР. Твое е што ќе возиш.
Најубавите жени го бараат токму ова кафе. Така да ако сакаш да поканиш на кафе најубава и најбарана цура ова е вистинското.