- Член од
- 24 јуни 2011
- Мислења
- 522
- Поени од реакции
- 462
Асистентките на факултет, оние згодните ммм,мерак. И банкарките (посебно во Прокредит, оние помладите)...и сите жени деловно облечени!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пример чистач на базент... се растураат од ебењеА што мора ли да се со Ду..., поточно зошто само женски има и машки секси.
И оние што разнесуваат пицапример чистач на базент... се растураат од ебење![]()
пример чистач на базент... се растураат од ебење![]()
Mногу амерички филмови гледатеИ оние што разнесуваат пица
Бтв, стујардеса фтв![]()
Не не, јас германски гледам... оние кај шо викаат Шнелл Јааа Јаааа ШнелллMногу амерички филмови гледате![]()
Јас пак мислам има и подобро. Млад,висок,згоден,развиен,културен дечкопример чистач на базент... се растураат од ебење![]()
Да... Урко за инкасатор да го наместиме.Јас пак мислам има и подобро. Млад,висок,згоден,развиен,културен дечко
Читач на водомери, е тој може да се растури од тоа Е....., на пример кај добро негуваните офицерки,командирки,бизнисменки,политичарки и Г-ѓи Министерки,
како стално се погодува кога доаѓа читачот (читај ебачот) на водомери таму кај неа,стално да е мажот или на терен,или вежба,или на пат или на состанок.
Блазе си му.
Билокој! Специјалниот Џозе Моу.Кој е тој шо му се џитна на Тери жити се кажи.
piece *
Инаку, за најсексапилна професија (ако спаѓа у професија) - Car Promotion (girls)
![]()
Ако не, секретарки, медицински сестри, масажерки ...
У принцип ти немаш проблем со девојките. Без разлика дали е кајакарка, ватерполистка или фудбалерка и викаш здраво и ја залапуеш пред да ти отпоздрави.Оној/онаа што ужива во она што го прави е сексапилен/-на. Може да биде од земјоделец на нива до адвокат во фирма - ако неговата/нејзината професија му/ѝ носи ужвање, тоа се забележува и привлекува внимание.
За мене лично, најсекси ми изгледаат спортистките, од кој и да е спорт.
Оној/онаа што ужива во она што го прави е сексапилен/-на. Може да биде од земјоделец на нива до адвокат во фирма - ако неговата/нејзината професија му/ѝ носи ужвање, тоа се забележува и привлекува внимание.
За мене лично, најсекси ми изгледаат спортистките, од кој и да е спорт.