Најсексапилни професии

Асистентките на факултет, оние згодните ммм,мерак. И банкарките (посебно во Прокредит, оние помладите)...и сите жени деловно облечени!

А што мора ли да се со Ду..., поточно зошто само женски има тука, има и машки секси.

пример чистач на базент... се растураат од ебење :D
Јас пак мислам има и подобро. Млад,висок,згоден,развиен,културен дечко
Читач на водомери, е тој може да се растури од тоа Е....., на пример кај добро негуваните офицерки,командирки,бизнисменки,политичарки и Г-ѓи Министерки,
како стално се погодува кога доаѓа читачот (читај ебачот) на водомери таму кај неа,стално да е мажот или на терен,или вежба,или на пат или на состанок.
Блазе си му.

Јас пак мислам има и подобро. Млад,висок,згоден,развиен,културен дечко
Читач на водомери, е тој може да се растури од тоа Е....., на пример кај добро негуваните офицерки,командирки,бизнисменки,политичарки и Г-ѓи Министерки,
како стално се погодува кога доаѓа читачот (читај ебачот) на водомери таму кај неа,стално да е мажот или на терен,или вежба,или на пат или на состанок.
Блазе си му.
Да... Урко за инкасатор да го наместиме.

Кој е тој шо му се џитна на Тери жити се кажи.
Билокој! Специјалниот Џозе Моу.

piece *

Инаку, за најсексапилна професија (ако спаѓа у професија) - Car Promotion (girls)

Santa%20Pod%20promo%20girls%20700.jpg

Ако не, секретарки, медицински сестри, масажерки ...

fuc**n grammar mistakes.
Фала на поправката. Инаку овие јез да се добри , но зборуваме за најсексапилни ако не се лажам :P

Вести 18:30h Ивона-Сител 19:00h Татјана-Канал 5

Оној/онаа што ужива во она што го прави е сексапилен/-на. Може да биде од земјоделец на нива до адвокат во фирма - ако неговата/нејзината професија му/ѝ носи ужвање, тоа се забележува и привлекува внимание.

За мене лично, најсекси ми изгледаат спортистките, од кој и да е спорт.

Оној/онаа што ужива во она што го прави е сексапилен/-на. Може да биде од земјоделец на нива до адвокат во фирма - ако неговата/нејзината професија му/ѝ носи ужвање, тоа се забележува и привлекува внимание.

У принцип ти немаш проблем со девојките. Без разлика дали е кајакарка, ватерполистка или фудбалерка и викаш здраво и ја залапуеш пред да ти отпоздрави. :свиркам:

743292-sumo-girl-039-s-mum-speaks-out.jpg

Јееееааааа бејби :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom