Најружни спортисти

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Ај овие се природни така грди, а што да кажеме за ибра кој со неговата коса се прави да е грд
610x-1535.jpg

Темава ми е во најмала рака дебилна и невкусна, ова е исто како да исмевате луѓе со хендикеп или слично, што да прават кога така се родени?

Го цитирам овој пост намерно, може да има тема (а веќе има мислам) "Најружни фризури", бидејќи тогаш можеме да се смееме на глупоста на луѓето. Како на пример ова со Ибрахимович. За никој спорт не е предуслов да си убав, така да не знам што се фативте за спортисти конкретно. Кога се раѓа, никој не бира дали да биде убав или грд, битно се труделе и голем дел од нив испаднале врвни спортисти (како Тевез) и сега заради тоа ебат 25 пати поубави модели што ни најубавиот човек во нашава земја нема да биде во иста соба со нив.

Знам дека е ЧДА, ама подфорумов е за луѓе со смисла за хумор.

Еве ти го со собрана коса :D

GT_048.JPG

Абе подличува на него, ама не ќе да е тој. Поише на некој македонец ми личи овој, најверојатно некој ДЈ :icon_lol:
Симпатичен у секој случај, али не е хардкор :icon_lol:

Аууу, може ќе ме сметате за луда, али овој ми е ептен хардкор, уффф...
199942-sebastien-chabal.jpg

sebastien-chabal_closer_star_large.jpg

Сексии..

Ah them perceptions...
Не може да биде по-хардкор. Последниот жив примерок на Јети, неандерталецот од Хималаите се појави во јавност, се одзива на име Себастијан. Замисли да те буди наутро со крици...
Ок, барем не е тапирот Руни...:icon_lol:

Темава ми е во најмала рака дебилна и невкусна, ова е исто како да исмевате луѓе со хендикеп или слично, што да прават кога така се родени?

Го цитирам овој пост намерно, може да има тема (а веќе има мислам) "Најружни фризури", бидејќи тогаш можеме да се смееме на глупоста на луѓето. Како на пример ова со Ибрахимович. За никој спорт не е предуслов да си убав, така да не знам што се фативте за спортисти конкретно. Кога се раѓа, никој не бира дали да биде убав или грд, битно се труделе и голем дел од нив испаднале врвни спортисти (како Тевез) и сега заради тоа ебат 25 пати поубави модели што ни најубавиот човек во нашава земја нема да биде во иста соба со нив.

Сите у кајгана хотест мемберс се вака морално исправни? :P

Oстај грдите да се тешиме дека има погрди а ипак успеале во нешто.
>implying deka se imam smeeno i komentirano vo temata, a nemam.

Сите у кајгана хотест мемберс се вака морално исправни? :P

Oстај грдите да се тешиме дека има погрди а ипак успеале во нешто.
>implying deka se imam smeeno i komentirano vo temata, a nemam.

Де бе wot, ќе ти ја објаснам поентата на групата на фб ако сакаш, пиши само. : )

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Ружночата е субјективна, естетска категорија.
Може и поинаку да се гледа, некој се родил со пореметување на лачењето на хормон за раст, си растел до некои си 2,20 и станал милионер најмногу поради тоа. Ако се родел 1,75 колку и да се трудел ќе го гледале со потсмев макар и да имал талент за кошарка или да бил убав or something not basketballian enough.

кривокапец- микс од мексиканска курва и српски дудлач

Ружночата е субјективна, естетска категорија.
Може и поинаку да се гледа, некој се родил со пореметување на лачењето на хормон за раст, си растел до некои си 2,20 и станал милионер најмногу поради тоа. Ако се родел 1,75 колку и да се трудел ќе го гледале со потсмев макар и да имал талент за кошарка или да бил убав or something not basketballian enough.

Па и не му се смееја баш на дечково во 90ти, колку што памтам јас.

Muggsy-Bogues.jpg

Не може да се изостави, греота е да се направи таква работа на тема со вакво име :D
Ugly-Pepe.jpg

Ah them perceptions...
Не може да биде по-хардкор. Последниот жив примерок на Јети, неандерталецот од Хималаите се појави во јавност, се одзива на име Себастијан. Замисли да те буди наутро со крици...
Ок, барем не е тапирот Руни...:icon_lol:

Никогаш нема да ги разбереш жените момче, никогаш.
10z0aib.jpg

l.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom