Најпознати скопски фаци...?

• Креатор на темата Креатор на темата VaseSK
  • Време на започнување Време на започнување
Фуфо берберот од Драчево !! ( газдата на УНА МАЏИА кафичот кај економско ) !

Легенда е човекот !!!
тој ме шиша за 5 мин сите трачеви од населба ќе ти ги каже. аххахахха

Кузунот во Авто команда цар е чоекот.

Па има многу ама некои само ми текнуваат во моментов-
Игор Џамбазов, Трендо, Пеџа и Гроздан од Тренд, Коки Костовски и сестра му Олга, Брејк, Лила Филиповска, а од политичките дефинитвно Радмила Шеќеринска, Бранко Црвенковски, Наташа Савова, Фрчко...
После трагедијата со Тоше дефинитивно и Андријана Будимир, бидејќи тука остана да живее и работи...
Во последно време гледам го форсираат Александар Ружин(на Нано син му...)
И многу други...
Иако некои се многу антипатични од горенаведените сепак се познати фаци у градов...
И за крај Урко и Ален Зекиров какви и да се, познати се и контроверзни...
И лозата Мијалкови секако... :cautious:

Па има многу ама некои само ми текнуваат во моментов-
Игор Џамбазов, Трендо, Пеџа и Гроздан од Тренд, Коки Костовски и сестра му Олга, Брејк, Лила Филиповска, а од политичките дефинитвно Радмила Шеќеринска, Бранко Црвенковски, Наташа Савова, Фрчко...
После трагедијата со Тоше дефинитивно и Андријана Будимир, бидејќи тука остана да живее и работи...
Во последно време гледам го форсираат Александар Ружин(на Нано син му...)
И многу други...
Иако некои се многу антипатични од горенаведените сепак се познати фаци у градов...
И за крај Урко и Ален Зекиров какви и да се, познати се и контроверзни...
И лозата Мијалкови секако... :cautious:
А мислам дека Макрадули тука го изостави:)

Буцо од сендвичарата кај Соборен Храм (спроти бензинската во дијагонала). Може и некој знае за кој зборам. :D

Буцо од сендвичарата кај Соборен Храм (спроти бензинската во дијагонала). Може и некој знае за кој зборам. :D
Јадев еднаш таму сендвич ама дечконо ми се виде океј???:)

Јадев еднаш таму сендвич ама дечконо ми се виде океј???:)

Не, немам ништо против типот, супер си е. Него зборот ми беше дека е фаца типот во градов и го знаат повеќето.

Димче кучкарот :pos:

Скопски фаци за мене се Оливер Белопета, Пеџа тренд

Димче кучкарот :pos:

Скопски фаци за мене се Оливер Белопета, Пеџа тренд

ХаХаХа, е Димче Кучкарот е Шампион. Кој не го знае него. А брат му колкава куќа има да видиш. Плус флипери и покери имаат во куќата за играње.

Јас не знам зошто воопшто се замарате со нив. Кои се па тие нешто подобри од вас. Ниту ми значат, ниту ги зборам. Овој го држел овој ноќен клуб.....оној излегувал таму....овој иде со не знам која.... итн...
Запомнете, тие живеат од вашите муабети.

....под скопска фаца подразбирам човек кој сите го препознаваат без разлика дали е медиумска личност или урбана легенда.....на темава постиравте еден куп локал патриоти кои се шуњаат во својата населба и изиграваат шерифи ама не мрдаат од таму, затоа што ако отидат во друга населба ќе наидат на некој сличен на себе

....инаку зошто никој не го спомна човекот, без кого Скопје, а и Македонија би било досадно место за живеење

Амди Кока Кола Бајрам е 102,3% најскопска фаца

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom