Најпознати скопски фаци...?

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Кузунот во Авто команда цар е чоекот.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Па има многу ама некои само ми текнуваат во моментов-
Игор Џамбазов, Трендо, Пеџа и Гроздан од Тренд, Коки Костовски и сестра му Олга, Брејк, Лила Филиповска, а од политичките дефинитвно Радмила Шеќеринска, Бранко Црвенковски, Наташа Савова, Фрчко...
После трагедијата со Тоше дефинитивно и Андријана Будимир, бидејќи тука остана да живее и работи...
Во последно време гледам го форсираат Александар Ружин(на Нано син му...)
И многу други...
Иако некои се многу антипатични од горенаведените сепак се познати фаци у градов...
И за крај Урко и Ален Зекиров какви и да се, познати се и контроверзни...
И лозата Мијалкови секако... :cautious:

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Па има многу ама некои само ми текнуваат во моментов-
Игор Џамбазов, Трендо, Пеџа и Гроздан од Тренд, Коки Костовски и сестра му Олга, Брејк, Лила Филиповска, а од политичките дефинитвно Радмила Шеќеринска, Бранко Црвенковски, Наташа Савова, Фрчко...
После трагедијата со Тоше дефинитивно и Андријана Будимир, бидејќи тука остана да живее и работи...
Во последно време гледам го форсираат Александар Ружин(на Нано син му...)
И многу други...
Иако некои се многу антипатични од горенаведените сепак се познати фаци у градов...
И за крај Урко и Ален Зекиров какви и да се, познати се и контроверзни...
И лозата Мијалкови секако... :cautious:
А мислам дека Макрадули тука го изостави:)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Буцо од сендвичарата кај Соборен Храм (спроти бензинската во дијагонала). Може и некој знае за кој зборам. :D

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Буцо од сендвичарата кај Соборен Храм (спроти бензинската во дијагонала). Може и некој знае за кој зборам. :D
Јадев еднаш таму сендвич ама дечконо ми се виде океј???:)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Димче кучкарот :pos:

Скопски фаци за мене се Оливер Белопета, Пеџа тренд

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Димче кучкарот :pos:

Скопски фаци за мене се Оливер Белопета, Пеџа тренд
ХаХаХа, е Димче Кучкарот е Шампион. Кој не го знае него. А брат му колкава куќа има да видиш. Плус флипери и покери имаат во куќата за играње.

Член од
18 октомври 2011
Мислења
166
Поени од реакции
78
Јас не знам зошто воопшто се замарате со нив. Кои се па тие нешто подобри од вас. Ниту ми значат, ниту ги зборам. Овој го држел овој ноќен клуб.....оној излегувал таму....овој иде со не знам која.... итн...
Запомнете, тие живеат од вашите муабети.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
....под скопска фаца подразбирам човек кој сите го препознаваат без разлика дали е медиумска личност или урбана легенда.....на темава постиравте еден куп локал патриоти кои се шуњаат во својата населба и изиграваат шерифи ама не мрдаат од таму, затоа што ако отидат во друга населба ќе наидат на некој сличен на себе

....инаку зошто никој не го спомна човекот, без кого Скопје, а и Македонија би било досадно место за живеење

Амди Кока Кола Бајрам е 102,3% најскопска фаца

Kajgana Shop

На врв Bottom