Џемо од Ново Лисичеаман бе дечки колку време ви треба да ви текне на женска поэната фаца? :wink:
Џемо од Ново Лисичеаман бе дечки колку време ви треба да ви текне на женска поэната фаца? :wink:
тој ме шиша за 5 мин сите трачеви од населба ќе ти ги каже. аххахаххаФуфо берберот од Драчево !! ( газдата на УНА МАЏИА кафичот кај економско ) !
Легенда е човекот !!!
А мислам дека Макрадули тука го изоставиПа има многу ама некои само ми текнуваат во моментов-
Игор Џамбазов, Трендо, Пеџа и Гроздан од Тренд, Коки Костовски и сестра му Олга, Брејк, Лила Филиповска, а од политичките дефинитвно Радмила Шеќеринска, Бранко Црвенковски, Наташа Савова, Фрчко...
После трагедијата со Тоше дефинитивно и Андријана Будимир, бидејќи тука остана да живее и работи...
Во последно време гледам го форсираат Александар Ружин(на Нано син му...)
И многу други...
Иако некои се многу антипатични од горенаведените сепак се познати фаци у градов...
И за крај Урко и Ален Зекиров какви и да се, познати се и контроверзни...
И лозата Мијалкови секако...
Јадев еднаш таму сендвич ама дечконо ми се виде океј???Буцо од сендвичарата кај Соборен Храм (спроти бензинската во дијагонала). Може и некој знае за кој зборам.
Go zaborai faktor sreka KimikoЈадев еднаш таму сендвич ама дечконо ми се виде океј???
Не, немам ништо против типот, супер си е. Него зборот ми беше дека е фаца типот во градов и го знаат повеќето.Јадев еднаш таму сендвич ама дечконо ми се виде океј???
ХаХаХа, е Димче Кучкарот е Шампион. Кој не го знае него. А брат му колкава куќа има да видиш. Плус флипери и покери имаат во куќата за играње.Димче кучкарот
Скопски фаци за мене се Оливер Белопета, Пеџа тренд