stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
Најпреценети: Ибрахимович и Балотели (и двајцата се дрва недоделкани), Виља, Бендтнер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bb[noone];4167518 напиша:некој ќе рече еве пак се буни некој фан на Барса, но да појасниме, на која основа Бускец е преценет фудбалер ? да не направил некој милионски траснвер од некој друг клуб во Барса и не покажал добри игри ? да го пишевте ова минатата сезона кога се форсираше пред Туре до некаде и ќе се согласев, но вака.. од крајот на минатата сезона Бускец е незаменлив како во Барселона исто и во Шпанија, имаше најмногу украдени топки на светското првенство, огромна точност на ниски пасови, исто и на дупли пасеви кој во Барса се многу чести, друго преценет за Бојан се согласувам, многу форсиран уште од пред 3-4 сезони, но за Виља ? некој ќе рече направи 40 милионски трансвер од Валенсија во Барса? А никој нема да спомне дека во минатите сезони е еден од врвните стрелци во примера, за репрезентација за Шпанија покажува 100 пати подобри игра од Торес, на светското оваа година Виља едноставно блесна.. тоа е објаснувањето од моја страна..
иначе според мене:
Најпреценети: Ибрахимович, Бербатов, Чигрински,
Најпотценети: Форлан и други во моментов не ми текнува, ќе го надополнам постов кога ќе ми текне![]()
С..е само трескаат имиња.А кој тоа го потценил Робен ?
А кој е овој Карлос шо бил преценет?