Најпотценет и најпреценет фудбалер

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Најпреценети: Ибрахимович и Балотели (и двајцата се дрва недоделкани), Виља, Бендтнер.

некој ќе рече еве пак се буни некој фан на Барса, но да појасниме, на која основа Бускец е преценет фудбалер ? да не направил некој милионски траснвер од некој друг клуб во Барса и не покажал добри игри ? да го пишевте ова минатата сезона кога се форсираше пред Туре до некаде и ќе се согласев, но вака.. од крајот на минатата сезона Бускец е незаменлив како во Барселона исто и во Шпанија, имаше најмногу украдени топки на светското првенство, огромна точност на ниски пасови, исто и на дупли пасеви кој во Барса се многу чести, друго преценет за Бојан се согласувам, многу форсиран уште од пред 3-4 сезони, но за Виља ? некој ќе рече направи 40 милионски трансвер од Валенсија во Барса? А никој нема да спомне дека во минатите сезони е еден од врвните стрелци во примера, за репрезентација за Шпанија покажува 100 пати подобри игра од Торес, на светското оваа година Виља едноставно блесна.. тоа е објаснувањето од моја страна..
иначе според мене:
Најпреценети: Ибрахимович, Бербатов, Чигрински,
Најпотценети: Форлан и други во моментов не ми текнува, ќе го надополнам постов кога ќе ми текне :)

Колку шо знам, Давид Виља е најдобар стрелец во историјата на шпанската репрезентација. Ако то е точно, тешко да можи да се кажи дека е преценет.

Роналдо и Ибрахимович можда.Мада роналдо до некаде опрвадува зашто игра и има резултати ама не им се свиѓа и мислам дека не вреди толку колку што викаат дека вреди.Ибра е преценет од памтивек.Најпотценет можеби е

bb[noone];4167518 напиша:
некој ќе рече еве пак се буни некој фан на Барса, но да појасниме, на која основа Бускец е преценет фудбалер ? да не направил некој милионски траснвер од некој друг клуб во Барса и не покажал добри игри ? да го пишевте ова минатата сезона кога се форсираше пред Туре до некаде и ќе се согласев, но вака.. од крајот на минатата сезона Бускец е незаменлив како во Барселона исто и во Шпанија, имаше најмногу украдени топки на светското првенство, огромна точност на ниски пасови, исто и на дупли пасеви кој во Барса се многу чести, друго преценет за Бојан се согласувам, многу форсиран уште од пред 3-4 сезони, но за Виља ? некој ќе рече направи 40 милионски трансвер од Валенсија во Барса? А никој нема да спомне дека во минатите сезони е еден од врвните стрелци во примера, за репрезентација за Шпанија покажува 100 пати подобри игра од Торес, на светското оваа година Виља едноставно блесна.. тоа е објаснувањето од моја страна..
иначе според мене:
Најпреценети: Ибрахимович, Бербатов, Чигрински,
Најпотценети: Форлан и други во моментов не ми текнува, ќе го надополнам постов кога ќе ми текне :)

Не ги ставај овие двајца заедно, Бербатов не е биг гејм флоп :icon_lol:

За најпотценети мислам дека нема бидејќи квалитетот брзо испливува на површината, додека за најпреценети мислам дека се Ибрахимовиќ со 100 постотна сигурност, Торез кој не може се уште да постигне гол, Глен Џонсон во Ливерпул кој е тотална катастрофа играч и БЕНДТНЕР ГРЕВОТ , не знам зашто Венгер се уште му дава шанса да игра.....

Убедливо најпреценет:Гомез...овој играч и да дојди во пелистер да игра според мене нема да се почуствува разлика!
Други:Бензема,Диего,Џеко,Пепе,Пасторе,Џонсон,Бентдтнер,Рамос,Канаваро,КАРЛОС и многу други......

Убедливо најпотценет:Милито!(не само тоа што го направи минатата година туку батето стегаше голчиња како ненормален и во другите екипи)
Други:Круз,Робен,Тони,Хлеб,Вандер Варт,РЕКОБА,Гути,РЕЈЕС(еден од најдобрите со топка дефинитивно) и многу други...

Најпотценети .. Шон Рајт Филипс, Босингва, Ван Дер Варт, Робен, Пандев, Кајт ..
Најпреценети .. Санчез, Пасторе, Балотели, Бентднер, Шамак, Бензема, Рибери, Робињо ..

А кој тоа го потценил Робен ?

Никој не треска имиња туку поентата со робен ми е тоа што човекот е играчина во секој поглед а во ниту еден случај немам слушнато или прочитано како е еден од најдобрите поединци или дека е многу подобар од легенди кои настапувале во минатото..со тоа што стигне со баерн во финалето лани се потврди квалитетот за робен а претходно како неми се правеа кога ќе се споменеше Робен..како и да е тоа беше само мое мислење и цврсто стојам на истите имиња кои ги напоменав..ако не се согласувате деммантирајтеме а не индиректно да ме посочувате како демек трескам глупости...за секој играч што го напоменав си имам став и ако треба подетално ќе ви образложувам зошто мислам дека е така...поздрав!

А кој е овој Карлос шо бил преценет?

Дада тој Роберто карлос(не за џабе со големи букви го напишав)...според мене човекот ќе дадеше еден еврогол од 30-40 метра и го правеа како господ а всушност тој му беше повеќе зијан на Реал Мадрид во составот со тоа што беше поголем киксер дури и од Пепе ,односно заради него примаа голови повеќе од потребното..сакам да напоменам дека медиумите и општо народот имаа високо мислење за него а Карлос освен брзина и (пре)силен шут немаше некој посебен квалитет..на пример денешниот Марсело кој игра на истата позиција на Карлос во истиот тим е многу подобар и покорисен во напад со неговата фудбалска вештина и креативност..за друг да ти објаснам сакаш?

^ Не фала тоа сакав да го слушнам,нз шо да кажам ме остави без зборови,не вреди ни да се трудам да ти враќам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom