Најпотценет и најпреценет фудбалер

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Преценети: Sneijder ( најсебично створење шо сум го видел, не дај боже да му подаде на Пандев ), Виља, Игуаинг, Рибери, Зидан, Керол

Потценети: Гатузо, Инзаги, Ди Мариа, Амаури,Лука Тони, Сторари, Ањелка, Адам Јонсон

Преценети: Sneijder ( најсебично створење шо сум го видел, не дај боже да му подаде на Пандев ), Виља, Игуаинг, Рибери, Зидан, Керол

Потценети: Гатузо, Инзаги, Ди Мариа, Амаури,Лука Тони, Сторари, Ањелка, Адам Јонсон

boldiranite ti se:tapp:

За ова ќе се сложам, а за другите ќе си ќутам

Аууууууу како фејл.....јас па мислев сосема обратно од напишаното дека тие горе се потценетите а овие долу се преценети..колку и да е твое размислување и твој став сепак мислам дека овој избор на играчи е сосема погрешен..за најголемиот ЗИДАН да кажиш дека е преценет тогаш не знам зошто воопшто пишуваш на оваа тема....па и за Амаури и Ањелка:jaj:..Плус Рибери,Виља;Снајдер се класа играчи кој секој тим би ги посакал да ги има а ти тврдиш дека се преценети...:tapp:

Аууууууу како фејл.....јас па мислев сосема обратно од напишаното дека тие горе се потценетите а овие долу се преценети..колку и да е твое размислување и твој став сепак мислам дека овој избор на играчи е сосема погрешен..за најголемиот ЗИДАН да кажиш дека е преценет тогаш не знам зошто воопшто пишуваш на оваа тема....па и за Амаури и Ањелка:jaj:..Плус Рибери,Виља;Снајдер се класа играчи кој секој тим би ги посакал да ги има а ти тврдиш дека се преценети...:tapp:

Виља последно време ко мува без гла е... Очаен е

Зидан,одличен играч ама не и легенда (бар за мене) како што го прават ( спореди го со Роналдо- Бразилецот или Марадона и се ќе ти биде јасно )
Рибери нема потреба од коментар, за него даваа 80 милиони а сеа и за 25 тешко да го продадат
Амаури во Јуве го тераа да игра како Руни а не е таков тип на играч, затоа сеа пак му тргна у Парма
За Снајдер кажав а Виља му требаат по 100 шанси да даде гол

А ако се преценети Гатузо што у последно време е најдобар у Милан, Инзаги што е еден од најдобри напаѓачи у историја тогаш брат............. оди лечи се док ти е време

Незнам за најпреценети..али сигурно најпотценет е Рајан Гигс.Човекот играт 20 години атомски фудбал,и никогаш не влегол во потесен избор за Златна Топка,најдобар играч ан деценијата.....Останал во сенка на Кантона,Бекам,.....А играт 2 пати подобро од нив...мое мислење..:toe:

Ви кажав ја дека не ја разбирате темата,само пишите имиња еве уште еден од таквите.

Гледам погоре го пишувате Пато, преценет? Зошто преценет да не е бил во некој избор за најдобар играч на свет или слично?

54 гола во 116 утакмици за 21 годишен преценет играч нели е многу?

Гледам погоре го пишувате Пато, преценет? Зошто преценет да не е бил во некој избор за најдобар играч на свет или слично?

54 гола во 116 утакмици за 21 годишен преценет играч нели е многу?

Да бе со лeче фросиноне :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom