Најпопуларна турбо-фолк песна

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
шанкеру-миле китич:vozbud::vozbud::vozbud:това е ит сеа бе:vozbud::vozbud:
ја иначе турбо-фолк слушам само со друштво коа сум,после неколку чаши влаши свеједно,ја знам онаа феноменално,така некако нз кој ја пее
а иначе не слушам то

Турбо фолкк најомилената музикаа на нашата младина.. ах.. имаше една песна.. алии мислам дека до голе коже беше или така нешто.. само незнам кој ја пее.. мислам со песната напнаа сите..!! :kesa::tapp:

едно време беше доста популарна “Д набер оф д бист“ од Ајрон Мајден.

Сите песни испеани од некоја напунпана(гради задник и силиконски усти) српска блондинка со длабок џеб и врски по телевизија за промоција на песната.
И секако кратко здолниште висока штикла јака шминка добра пудра и одлична коса.Ма што сака нека пее убава е на телевизија и ке ја слушам.:tapp:

Сите песни испеани од некоја напунпана(гради задник и силиконски усти) српска блондинка со длабок џеб и врски по телевизија за промоција на песната.
И секако кратко здолниште висока штикла јака шминка добра пудра и одлична коса.Ма што сака нека пее убава е на телевизија и ке ја слушам.:tapp:

Аца Лукас нешто не ми одговара на твојов опис :icon_lol:

Аца Лукас нешто не ми одговара на твојов опис :icon_lol:

Абе за многу мои познаници турбо-фолкот претставува плакнење на очи , а не обрнување внимание на песна и такан натамупа затоа и така се изразив.Како и да е имам спомнато мислам и порано во некоја од другите теми поврзани со туробфолкот, дека воопшто не го сметам за уметност.А текстовите се мизерија итн итн да не испадне офф топик, тука прекинувам.

Хочу ночас да ти признам......... незнам од кого беше:toe:

Циле Миле за 2008 убедливо мислам... Незнам колку милиони пати ја слушнав :)

гледам вие сите песни и наслови ги знаете а се фолирате како беше...бла бла...

:oftopic:ufff kolku ja mrzam pesnava.koa idam za bt tatkomi non stop u kola mi ja pusta zivcite mi gi izkorna

on topik:Seka Aleksic-Aspirin il ikako i da bese

Е да и ја сакав да ја кажам оваа, "главобоља од вина, а нигде аспирина, синоч била сам са тобом пијана" :pos2::pos2::pos2: Оф леле, кај и да се завртиш, турбофолк all around you! И после ќе се прашуваме шо се десило со младината...мислам текстов на песнава вришти!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom