Најомразени ТВ лица во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување

Најомразено тв лице

• Вкупно гласачи
    41
пошто тој ГУСАР ВМРО се откри дека е од канал 4 као водител еве и него го ставам.

ју хев мај саппорт деар Lea

:violent1: EMIL (ќељавиот) Канал 4 aka GUSRAR-VMRO

па мора више у оваа држава да се уведат норми што е апроприет за водител, а не секоја будала ако има врски да застане пред камера и да труе народ!

Latas mi e najodvraten. Najlicemerno gjubre e od novinarite. Pluka po site, a koga kje dojde vreme da komentira za Dzingo, mu go lize gazot tri saata. Latas voli Dzinga.

Ја не мразам никој - боље е кога не ги приметуваш оти ако ги мразиш ќе им се дигнат акциите.

Bojan 13ka apsolutno na prvo mesto, Vesna bejbi Petrusevska iznasilena e grda e i tn. A me nerviraat , ama ne mora da gi brkaat od rabota:), Comovski zosto ima disleksija, Robert Popovski od kanal 5 zosto e ligle, janko zosto e nevospitan i samobendisan imase sigurno uste nekoj ama...

Разбира се-Драган!!!! За тој човек не вреди ни да се пишува.
Цревава ми се превртуваат додека го слушам како зборува.
А и моржот ме нервира.

Da da go zaboraviv i Dragan Vucic ama tolku e sega neaktuelen sto ne vredi da se pisuva za nego.

1.Suze
2.Bojan
3.Vucic
4.Nora i
zosto li ja nema-Biljana Sekulovska (grrrrrr)
Koj od koj se,uzasni se!

SLaCk напиша:
Suze ne me nervira be...dosadna e ama ne iritira:)

so be dosadna?
bas i e cool emislijata, celo leto ja gledav...osobeno u 6 sabajle kao mi doagase ufff meraci
baska dobri temi ima:wink:

ne be janko e edinstveniot normalen od ovaa lista

kako be janko sram da vi e!
uste ednas vaka za janko ke me nalutite da vi ja unistam bednava stranica!:violent1:

keko напиша:
kako be janko sram da vi e!
uste ednas vaka za janko ke me nalutite da vi ja unistam bednava stranica!:violent1:
Јанко педер, напред Вардар - ле, оле!

И, ќе ја уништиш беднава страничка?

Прекини со вакви глупи коментари, нов си, не би сакал да те банирам уште не претставен.

Назад на темата.

gostite sto zborat.Ima mnogu gosti vodi mnogu emisii i celo vreme si gleda koj i e sleden gostin mesto da gi slusa lugeto sto zborat!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom