Најомразени ТВ лица во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување

Најомразено тв лице

• Вкупно гласачи
    41
листата ама ич не ми се свиѓа...

дури живеев во МК нај-анти-патични лица кои можев да ги видам на ТВ ми беа

Бране
Бране
Бране
Благој Ханџиски (тој поарно во животов никогаш пред мене да стои... не е сигурно по неговиот живот...)
Али А(х)мети (истото важи ко за ханџиски)
Петар Гошев (ако некој е блиску до Латас за „пушикур” титулата, тогаш е Гошев...)
.
.
.
.
.
.
.
.
Ѕинго
Латас, навистина поголем лижикур од него одаааааааамнааа немам видено...

Драгче, таа кич плавушата шо тумачи сонови на А1 ....а и биЛАЈНА Секуловска е меѓу првите иако и двете не се на листа...
Иначе В’чиќ без конкуренција

абе во листата сте заборавиле да го стаите роберт пушикаровски од канал 5 (не знам како му е правилно презимето ама така го викаат ) .

PaulvanDyk напиша:
абе во листата сте заборавиле да го стаите роберт пушикаровски од канал 5 (не знам како му е правилно презимето ама така го викаат ) .
Што емисија води тој? Или чита вести?

Ич не ми е познато ни името, ни презимето...

Pa jas go staiv ne ste videle toa e Robert Popovski pretsedatel na Zdruzenie na Novinarite(demek nezavisni a vsusnost...) sto svirese so svircinja 2002 godina. Ligus neviden samo uste nego ne go stavija portparol od liglevcite novinarski...

Од листава - Сања Зублата и Сузе Бабата без конкуренција. Океј, у пакет со Ди-Вулф.

Вучиќ убедливо на прво место, по него ама далеку-Сузето, па Здравкица со кривата муцка и Бејби.-Така и очекував.

1. Драган Вучиќ
2.Сузана Турунџиева (оваа не можам да ја сварам органски)
3.Бојан 13

Mandrak напиша:
Вучиќ убедливо на прво место, по него ама далеку-Сузето, па Здравкица со кривата муцка и Бејби.-Така и очекував.
Не ја обожавама да си ја викам кривоУСТАВКИЦа ауууууууууууууу,леле неможам да ја смислам
А иначе Боки лепота,учеше кај мене у карев и сите го плукаа кај ке стигнеа,а за Сузе да не праиме муабет сузе рулз и стинкање,а другар ми Вучич,немојте така ве молам,па вие знаете ли дека моите хомоселсуални амбиции се родија токму кога прв пат го видов син му,немојте друг пат така :ija: :ija: :ija: аууууууууу органску неварлива супстанција,доклку би бил човекојадец мислам дека би го избришал од мојата листа токму поради тој факт (органски неварлива супстанција која ствара тртки на кожата) :pishtoldz :pishtoldz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom