- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Гласав за сите : се е тоа багра и треба да се тргне и да се носи на матка за да копа темели за појачување на ѕидот на тоа браната оти ако пукне!!!! :pop:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Lea напиша:Е ти не си нормален!!!:music3:
Само треба да ги додадеш и водителите на Sky Net и Амазон и Шутел...ако овие воопшто се сметаат за телевизии![]()
А...и на канал 4 оние двајцана ќелави...не знам како се викаат
Арно. Да знаеш само дека да имаше можност да додам 30 имиња за гласање, а не само 10, пак малку ке ми беа.Lavot напиша:скоро сите ебаго....
за к.. не ги бива
lektor напиша:Listava vi e super.Glasanjeto za nikade.AJ so latas treba da e na vtoro mesto i taka i taka oti ima uste vreme za glasanje.Ama prv najomrazen od koj mi se povraka,gadi gasam televizor i kubam kosi(inace sum laden tip) e BILJANA SEKULOVSKA.Zanesot treba da e na prvo mesto pa tri prazni mesta pa ovoj latasot i kompani.
Леле ако те прочита едниот, има јузер на форумов и бааѓи е aктивен на политика. Незнам колку го чита подфорумов зa гласања!Lea напиша:А...и на канал 4 оние двајцана ќелави...не знам како се викаат
Леа, ќе го пиеш од ќелавкото! :icon_biggМистичен напиша:Леле ако те прочита едниот, има јузер на форумов и бааѓи е aктивен на политика. Незнам колку го чита подфорумов зa гласања!![]()