Најомразени ТВ лица во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување

Најомразено тв лице

• Вкупно гласачи
    41
Гласав за сите : се е тоа багра и треба да се тргне и да се носи на матка за да копа темели за појачување на ѕидот на тоа браната оти ако пукне!!!! :pop:

Ти благодарам! Твоето гласање направи драстичен пресврт на опашката од ранг листата. :)

dragan vuchich mi se sere od tebe draganeeeee!!!

:violent1: Антонио Димитриевски
:violent1: Иван Мирчевски
:violent1: МРТ Новинари

Е ти не си нормален!!!:music3:
Само треба да ги додадеш и водителите на Sky Net и Амазон и Шутел...ако овие воопшто се сметаат за телевизии:icon_lol:
А...и на канал 4 оние двајцана ќелави...не знам како се викаат

На канал 4 не ми се допаѓа Владимир Баришиќ.
Коментира американски футбал типот, и страшно ми е антипатичен.

Lea напиша:
Е ти не си нормален!!!:music3:
Само треба да ги додадеш и водителите на Sky Net и Амазон и Шутел...ако овие воопшто се сметаат за телевизии:icon_lol:

Ако, баш фино си ги реди човекот. Да имаше место и за нив, биди сигурна дека и нив ќе ги убацев на листа.

Listava vi e super.Glasanjeto za nikade.AJ so latas treba da e na vtoro mesto i taka i taka oti ima uste vreme za glasanje.Ama prv najomrazen od koj mi se povraka,gadi gasam televizor i kubam kosi(inace sum laden tip) e BILJANA SEKULOVSKA.Zanesot treba da e na prvo mesto pa tri prazni mesta pa ovoj latasot i kompani.

Lavot напиша:
скоро сите ебаго....
за к.. не ги бива
Арно. Да знаеш само дека да имаше можност да додам 30 имиња за гласање, а не само 10, пак малку ке ми беа.:icon_lol:

lektor напиша:
Listava vi e super.Glasanjeto za nikade.AJ so latas treba da e na vtoro mesto i taka i taka oti ima uste vreme za glasanje.Ama prv najomrazen od koj mi se povraka,gadi gasam televizor i kubam kosi(inace sum laden tip) e BILJANA SEKULOVSKA.Zanesot treba da e na prvo mesto pa tri prazni mesta pa ovoj latasot i kompani.

Немој така да зборуваш за нејзе! Знаеш ли дека јас никогаш во својот живот не би знаел како изгледа чувството да ти се јават перверзни сексуални идеи ако именуваната не се појавеше на екранот од мојот ТВ приемник?:pos: :pos: :pos:

Lea напиша:
Леле ако те прочита едниот, има јузер на форумов и бааѓи е aктивен на политика. Незнам колку го чита подфорумов зa гласања! :)

Мистичен напиша:
Леле ако те прочита едниот, има јузер на форумов и бааѓи е aктивен на политика. Незнам колку го чита подфорумов зa гласања! :)
Леа, ќе го пиеш од ќелавкото! :icon_bigg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom