Најомилено чоколадо?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување

Која ви е омилена чоколада зошто?

• Вкупно гласачи
    921
lindt-grenadine-chili.jpg

Не ми менува нешто посебно чиво чоколадо е, ама повеќе ми се допаѓаат тие со поголем процент на какао.
Глеам на Дорина имаат чоколадо со наполитанки, па со тие ко бисквити што се, домачица. Жива глупост. Милка пак имаат онакви со триста реда фил внатре. Порадо би купила чисто чоколадо, отколку Милка со орео. Ако ми се јадеа колачи, колачи ќе купев, или цела торта ќе си напраев. :icon_mrgr: Што знам, ствар укуса. :rolleyes:

Kakvi milki, nestle, gorenka. Gorenka e najzanigde. Posle sintagmata razbira se. Neznam so koj akl ja ubacil sintagmata u izbor od 5 !? :tapp: Za zal makedoncite nikogas nema da napravat vistinsko cokolado, a i po n ekoe chudo da napravat toa ke bide poskapo od Milka.
U posledno vreme nogu kjef mi prae Banat. Klasika cokolado uste od vremeto na Jugoslavija i uste go pravat po starijo recepat. Cisto cokolado mi e najubavo bez d'ngarlaski unatre,
Banat Cokolado.jpg[DOUBLEPOST=1499299356][/DOUBLEPOST]I za mauku ke go zabraese Pionir sa lesnicima :)
Pionir lesnik.jpg

Kakvi milki, nestle, gorenka. Gorenka e najzanigde. Posle sintagmata razbira se. Neznam so koj akl ja ubacil sintagmata u izbor od 5 !? :tapp: Za zal makedoncite nikogas nema da napravat vistinsko cokolado, a i po n ekoe chudo da napravat toa ke bide poskapo od Milka.
U posledno vreme nogu kjef mi prae Banat. Klasika cokolado uste od vremeto na Jugoslavija i uste go pravat po starijo recepat. Cisto cokolado mi e najubavo bez d'ngarlaski unatre,
Прегледај го приврзокот 173871[DOUBLEPOST=1499299356][/DOUBLEPOST]I za mauku ke go zabraese Pionir sa lesnicima :)
Прегледај го приврзокот 173873

Пионир го сменија вкусот скроз. Направија ептен фушарско чоколадо.

ако има во Скопие магазини на Линдт или побарај во големите маркети

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom