Најомилено чоколадо?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување

Која ви е омилена чоколада зошто?

• Вкупно гласачи
    921
8-.jpg

Дури и Милка може вода да и носи моментално со белото чоколадо. :love:

definitivno najmnogu sakam bajadera[DOUBLEPOST=1417082987][/DOUBLEPOST]no i belo cokolado sakam ponekogas da probam

Не паметам кога последен пат дома сме купиле чоколадо. Не сум некој фан. Што знам, за мене чоколадо си е чоколадо, сите ми се горе - долу исти, немам некое омилено. Па и Милката некако ми е overrated. Нит со орео ja имам пробано, нит имам желба. Попрво ќе се кладам во пиво, него ли во Милка. Не знам дали имам пробано повеќе од 2 реда од едно паковање, во животецов. Никогаш не ми дошла некоја желба, да јадам чоколадо. До мене е изгледа, што знам. :ROFLMAO:
Оние што се за кување ми се далеку поубави, ама и тие ретко кога ги купуваме. :D

има ли некаде да се најде нестле бело од она со воздушни меурчиња што беше??? поубаво чоколадо од тоа никад немало!!!

Милка и Киндер може да се каже. Исто така одредени Дорина чоколади многу ми се свиѓаат, како и помалите чоколади Сникерс и Твикс, но многу ми е мака што веќе не се продаваат Нестле чоколади, порано целите полици беа со Нестле чоколади, сега воопшто ги нема :(

има ли некаде да се најде нестле бело од она со воздушни меурчиња што беше??? поубаво чоколадо од тоа никад немало!!!

,,,abe ti ne si normalen,,,sho ti trebashe da go spomenuvash beloto pucketavo chokolado na nestle,,,sega ke mora i po fri shopovive da go baram,,,shega na strana,,,edno od najvkusnite chokolada pokraj tobleroneto i toa onoa so vkus na kafe,,,:anco:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom