Најомилено чоколадо?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување

Која ви е омилена чоколада зошто?

• Вкупно гласачи
    921
Mnogu sakam cokoladi gi obozuvam a najubavi mi se milka , dorina i ovaa kako li se vikase ne mi teknuva se razbira tie se i najkvalitetni a mrzam cokoladi od arabija

thumbnail.php

Чоколадово е прва лига. Подобро од ова здравје. Заебете Милка, Нестле, ова е правата работа. :vozbud:
Инаку Lacta и ION не се лоши, иако ретко ги има тука, а Dorina со лешници/бисквити и Sintagma со топени лешници исто така се добри. :)

balisto_korn%20Kopie-150x150.jpg

Чоколадиве ги имаше пред добри 15 - на години у скопје, ама многу тешко се наоѓаа незнам каде исчезнаа, али вакво нешто верувајте ми не сте пробалеееееееееееееееееееее аххххххххххх! :vozbud:

Многу се подобри од све што сум пробал до сега, а сум пробал многу !

Јас сум Анатх и сум Чокохоличар.
Сите: Здравооо Анаатх!!

Епа така, мили мои, јас сум ви чокохоличар, да можев сите чоколади ќе ги изберев од горе,
но имаше еден избор, а јас како што сум со слабо срце, не можев да оделам едно,
како што мајката не може да си ги подели децата...И го избрав Нестле. Па најубаво е, па што.

thumbnail.php

Чоколадово е прва лига. Подобро од ова здравје. Заебете Милка, Нестле, ова е правата работа. :vozbud:
Инаку Lacta и ION не се лоши, иако ретко ги има тука, а Dorina со лешници/бисквити и Sintagma со топени лешници исто така се добри. :)

Мојата чоколада :) Големата ми е поубава од целите лешници...

n38845319075_4612.jpg

Галија, дефинитивно најдобро чоколадо што сум го пробала. Само за жал и тоа го нема веќе :( :( :(
Зошто мора да снемува се шо сакааам :cry::cry:

Абе батали милки-филки
No.1
product2_1.gif:pipi:

Ми стана омилено Ритер Спорт бело, со цели лешници...
Од Краш како мала го обожавав едно млечно клот, се викаше Tiha Noc, во сина опаковка со Дедо Мраз, леле сеќавање...
Од овие исхулениве Милка вкусови, лимон и јогурт и хибискус и не знам уште што, сите ги пробав и најинтересен вкус имаше тоа со чили пиперка! Воодушевувачко дури. Интересно беше и лубеница со криспи коцки, а и дробениот лешник со крем. Лудост.

Но, дефинитивно ако бирам чоколада, тоа ќе биде Афтер Ејт, оние мали тенки чоколадни плочки, полни со минт крем.
Еве и слика :
aftereight_308_detail.jpg

Порано ова чоколадо го јадев премногу, интересен вкус има и те тера да го изедеш сите, ама не можам да најдам каде се продаваат вакви од freeshop има ама по супермакетиве немам видено и да се вратам на темата најомилено чоколадо во моментот ми е сникерс прекрасен вкус го обожавам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom