Најомилено чоколадо?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување

Која ви е омилена чоколада зошто?

• Вкупно гласачи
    921
@Beric Dondarrion
Како ескперт за чоколада да те прашам што мислиш за Studetska cokolada, мислам чешки дека се. Другар ми донесе, ептен ми легна чоколадото.

@Beric Dondarrion
Како ескперт за чоколада да те прашам што мислиш за Studetska cokolada, мислам чешки дека се. Другар ми донесе, ептен ми легна чоколадото.
Фала, ама не сум експерт и не сум слушнал до сега за таа чоколада. Ја за чоколада сум ти можеби повеќе како оние пивопијачите кои пијат само Скопско - битна ми е количината.
Сакам од време на време да пробам нешто невообичено и ќе ја имам на радар оваа што ја спомна.

Фала, ама не сум експерт и не сум слушнал до сега за таа чоколада. Ја за чоколада сум ти можеби повеќе како оние пивопијачите кои пијат само Скопско - битна ми е количината.
Сакам од време на време да пробам нешто невообичено и ќе ја имам на радар оваа што ја спомна.
Провери ја. Jадеш секој ден, повеќе њух имаш, проценуваш дали има филери и слично, јас не сум во таа форма :)

од комерцијалните најдобри се , а и најскапи, чоколадите со висок % какао, наводно афрозодијаци.... има африкански а и јужноамерикански... тие африканските се ефикасни ако имаш работа со црнкинја, а јужноамериканските за мулаткиња :cool: ..
Но навистина најдобро нешто било натурално топено какао, дури иумало и бело какао, многу ценето

Имаше на FB некое бате од охрид или струга мислам, почнал да праве чоколада со лешници, бадеми, фастци, рачно со некои машинки. Само незнам како му беше пејџо.
Некој да знае, да пробал?

Ти си другар му? :D

@Beric Dondarrion

Или сепак овие и кај нас ги има некаде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom