Ja edno vreme roshen mlecnite gi meleeh.рошен малецките се убави, темно чоколадо поготово
Najdobro cokolado sho sum probal e @Аспарух на махалатааJa edno vreme roshen mlecnite gi meleeh.
@ПрофаундлиСтупид sine, a ti kakvo cokolatce....i kupuvas na kereto?
Он јаде само "црнец без јајца".
Ni ljubomoris li be usledor ela ima mesta i za tebeОн јаде само "црнец без јајца".
Ne e on za nashe drushtvo... ne seushte....Ni ljubomoris li be usledor ela ima mesta i za tebe
Фала, ама не сум експерт и не сум слушнал до сега за таа чоколада. Ја за чоколада сум ти можеби повеќе како оние пивопијачите кои пијат само Скопско - битна ми е количината.@Beric Dondarrion
Како ескперт за чоколада да те прашам што мислиш за Studetska cokolada, мислам чешки дека се. Другар ми донесе, ептен ми легна чоколадото.
Провери ја. Jадеш секој ден, повеќе њух имаш, проценуваш дали има филери и слично, јас не сум во таа формаФала, ама не сум експерт и не сум слушнал до сега за таа чоколада. Ја за чоколада сум ти можеби повеќе како оние пивопијачите кои пијат само Скопско - битна ми е количината.
Сакам од време на време да пробам нешто невообичено и ќе ја имам на радар оваа што ја спомна.
Ти си другар му?
@Beric Dondarrion
Како ескперт за чоколада да те прашам што мислиш за Studetska cokolada, мислам чешки дека се. Другар ми донесе, ептен ми легна чоколадото.