Најомилена (култна) сцена од филм

• Креатор на темата Креатор на темата ПрИтИ_гРл
  • Време на започнување Време на започнување
Кратко и јасно, Тhe Notebook

Сам дома 1 дел-Марв и тарантулата
100 пати да ја гледам 100 пати ќе се смеам.Најдобар е Марв

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=C_f5QAP15wg&feature=related[MEDIA]

Еј бре ја убив од барање темава пред една недела...

Проклето добра сцена, дури и поентата на делот од филмот ми е многу јака... Lovely scene...

Otto e mezzo od legendarniot Fellini. e ova se vika reziserska umesnost a ne kako denesnive holivudski reziseri koi pravat animacii a sakat da ni gi bapnat kako igrani filmovi :wink:

Out Cold

Од 1:25 до 2:50 е сцената ради која филмот го имам гледано којзнај колку пати :)

Veronica Mars 3 sezona mislam deka bese 7 episoda.
Veronika se zali na grckiot sistem na ucenje (koga se oragiziraat vo kuki i tajni drustva) i zborue tamu so nekoja tipka i i se vrti i i veli:
"I don't know why people whant to joit the sorrorities don't they know" i posle veli
"ALL GREEK IS EVIL"
Ne sum gleal podobra scena. Mi go napravi keifot.

Најдобра филмска сцена

Која е најдобра филмска сцена според вас? Сцена што сте ја гледале барем 5 пати и што секогаш кога ќе ја гледате ви врват морници. Сигурно има повеќе на кој нема да можете да се сетите веднаш. Јас ево ќе почнам со една, па понатака кога ќе се сетам ќе ставам друга.

My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next.

од

Gladiator

Две.

Интервју со вампирот:
InterviewWithTheVampire.gif

Saving Private Ryan
SavingPrivateRyan2.gif

Мене ме мрзи да барам на јутуб само еве вака ќе кажам :) Сите филмаџии ја знаат СТО ПОСТО :) На Лорд оф д рингс битката кај HELMS DEEP :) Особено коа Леголас се пушта на штитот по скалите и го набодуе тој на стрелата и одма им крши кичма на сите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom