Најодвратна песна што сте ја слушнале?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
rogers brothers со една шо настапиле на некој фестивал нешо у стил види јаааа леле види ја браааат рибавааа...и така :pipi:

Од ФОЛТИН, мислам дека се викаше 120 или така некако. Сега брзо ја слушнав, значи дека е нова и (за жал) е актуелна...

Аца Лукас - Бај пас и оваа една Стани душо да те испратим (неам појма од кој е). :wink:

по селска песна амин....
пари давам злато давам жени давам топче да видам:tapp:

Имаше една "Пијем на екс"...и уште една не знам како се вика, нешто со бројки беше 225883 позови мој број, јави ми се ти....omg, blow me:tapp:

rogers brothers со една шо настапиле на некој фестивал нешо у стил види јаааа леле види ја браааат рибавааа...и така :pipi:

Ееееееј колку само не ја поднесувам песнава.....не може да се опише со зборови тоа:tapp::tapp:

spotov za nikade pesnata katastrofa mrazam emovci

My Chemical Romance не се емо да се разбереме веќе еднаш ! Тоа што емовци си се пронаоѓаат во нивната музика или нешто слично е нивна работа, а бендот нема никава поврзаност со терминот ЕМО! Песнава бај д веј не им е една од најдобрите, ама спотот не е за фрлање.

The Gossip - Heavy Cross, I gotta feeling и 21 Guns ако ги слушнам барем еднаш во денот ми се руши расположението ! Ги напнаа више, аман!

:costumed2 СИТЕ НАПРАВЕНИ ОД ЈОВАН ЈОВАНОВ

Слаткар - Ти си топ;
Роџер Брадрс - Типка лудница;
Не го ни знам пејачот - Лепша од ночи. :)

Хахахаххахахахахаххахахахахахахахахахаххахахахахахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom