Најодвратна песна што сте ја слушнале?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахахахаааа леле и ја баш денес ја слушнав, аууу песната какво срање е, неам зборови, кога ја слушнав не ми се веруваше дека такво нешто можат да напраат, а камо да го пуштат на ТВ.

Ima poveke, tie se pretezno Bugarski i turbofolk pesni :lut:

Тука е Маријан Стојановски такозвани Веѓа кој се истакна со песната која иде вака: Ненаситееееееееееен, ненаситен сум по тебе, ненаситеееееееен вчера утре и денес, од усните што се опиум за меееееннеееееее:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: ШИФРА: ПОЉУБИМЕУОБРВЕ :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Јас сега слушнав една случајно и се запрепастива ...Јер ја сам змија, а ти си жаба, жаба...... мислам песнава како за реклама на зоолошка да е:pos2:

Хахахахахаааа леле и ја баш денес ја слушнав, аууу песната какво срање е, неам зборови, кога ја слушнав не ми се веруваше дека такво нешто можат да напраат, а камо да го пуштат на ТВ.

A uste pozaprepastuvacki e faktot sto na mnogu mesta citam komentari deka pesnata e super, inovativna, neznam eden kup pofalni zborovi.Abe ne mi se veruva.:tapp: .:uvo:
Ja koga ja slusnav ostanav so otvorena usta ,vo negativen kontekst normalno:icon_eek:

Аха, и јас:pos2::pos2::pos2: Лелеее луѓево или оглувеле или полуделе!!

90% од лајнариите што се вртат по Ем Ти Ви. Не можам баш точно да избрам фаворит. :D

Diva-Beyonce
Песнава ми е :icon_rollНе дека не сум слушнала поодвратна,ама во последно време оваа ми е фаворит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom