Најодвратна песна што сте ја слушнале?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
шо знам има многу незнам од кај да почнам скоро секаква сабанерија нетреба поише да зборам

Lele тука имам реферати да пишувам...
Ке почнам од турбофолк: Каква е таа песна Аспирин, на што учи?? Многу се нервирам кога ек слушам некои тука 14 години ја пеат на цел глас, абре ни текст ни музика. Тоа се однесува на повекето турбофолк песни.
Рап: Исто срање..

Се согласувам потполно. У петокот бев на еден роденден и пуштија една песна, цитирам- "Ја бих сваки дан, дечко ми е уморан, опа цупа цике цакееее".:pos2::pos2: И такви зеле сите ја пеат песната. Само да кажам дека порано си отидов од роденденот.

Lele тука имам реферати да пишувам...
Ке почнам од турбофолк: Каква е таа песна Аспирин, на што учи?? Многу се нервирам кога ек слушам некои тука 14 години ја пеат на цел глас, абре ни текст ни музика. Тоа се однесува на повекето турбофолк песни.
Рап: Исто срање..
mislis urban rap da te popravam :smir:

така е ... за жал за рап ги знаат само тие 2ца што не се рапери...
али ова второво ме насмеа хаххахаха... еј .. за турбофолкот.. знам дека е музика која ја слушаат за пиење... јас и за пиење и за спиење хаха за све само рап бе бачко ;)
хаха... поздрав .. други музики не ми сметаат али турбо фолк.. и општо српски песни македонски ( освен рап) не поднасам... :smir:

Taka e brat.Ova turbofolkov znae samo da ti go ispere mozokot i samo se zalat kako ne im odi vo ljubovta:wink:.RAP SOUL 4 EVA!!!!

Еминем - Lose it ....... не ја сакам бе:toe: Има јаки песне ама оваа кога ја слушнав ... катастрофа.

Najodvartno nesto mu e bugarska muzika, nz ama ne mozam da ja sfaram nikako. Srpsko ti e same shit. I ligaviot balkanski pop :S

ima edna (sedmi sprat)
edna od poglupite pesni sto sum gi slusnl, a ima mnogu eheheeeeeeeeeee

Ja poodvratna pesna od pesnata Gensta oro od Sleng nemama ma bas odamna slusnato. Neznam kako moze uopste da bide vo kokurencija za evrosong. Uzas!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom