Најодвратна песна што сте ја слушнале?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
zavisi ne se site rokeri takvi mislam deka metalot e satanisticiki za razlika od rockot:toe:

zavisi ne se site rokeri takvi mislam deka metalot e satanisticiki za razlika od rockot:toe:

Точно, металците се поѓаолести а другите рокери како АБА, Ерос Рамацоти, Кели фемили, Борис Новковиќ... тие се помалку агресивни.

I'll Do You Like A Truck...
Mislam...pesnava ja izdvojuvam (edvaj ja izdvoiv) ama mi kine zivci...
Pokraj drugite milijarda sranja na svetov... x)

auuuuuuuuuuu hahahahahahahaha metalot bil satanisticki...
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

даааааааааааа и таа групата гејска US5 ау одвратно (сестра ми пред 2 години полудуваше по нив а јас полудував дома кога ги пушташе песните :nesvest:)

и последна песна која не можам да ја смислам на Деана Николовска песната Лудило што е хит по нашиве радио станици. Песната е убиство од прва класа:uvo:

еве за сите љубители на Деана :pos:

воедно додека ја барав песната на Деана ја видов оваа песна која ја даваат постојано на к-15 каналот а и невиднено срање

Ова е доказ + дека кога има Охрид фест треба што подалеку од каналот каде се емитува.

Ги читам коментарите на You Tube за песната на Бојана и не можам да се изначитам.

Deana ima jak vokal, a pesnata isto taka e preubava. Ne samo sto ke bide hit, ovaa pesna e dosta kvalitetna. Ne e od tie tralalajkite od tipot na nekoi drugi kaj nas na makedonskata estrada ke se slusaat eden mesec i posle ke ti zdosadat. Sepak Vladimir Dojcinovski e eden od najdobrite kompozitori kaj nas.

Pesnata e fenomenalna isto i nastapot. Ova e vistinski kvalitet, koj isplivuva na povrsina. Ja obozavam pesnata! A za vokalot nemam zborovi, iako ne se pee vo zivo, prekrasen glas. Cestitki!

Odlicno bravo!Nebidete zajadlivi,ova e osvezuvanje za nasata estrada!I se sto e dobro i Makedonsko ima NASHA PODRSKA!!!
Zenskite se bombona;)

dzabe se site komentari koa nema potreba da se komentira moze samo so eden zbor da se napise:SOVRSENSTVO!

:pos: :pos: :pos: :pos:

А за мене една од полошите дефинитивно е Моје гачице од Гога Секулиќ. :nesum:

Па во моментов ме изнервира песната на В. Стефановски - онаа за кирилицата...
А слушнав и еден „дует“. Пејач и пејачка пееја за една наша партија и за тоа колку ја сакаат неа и нејзиниот лидер. Независно од тоа кому му беше наменета песната (тоа е сосем друга работа), ми се слоши кога ја слушнав :lud:

naj sranje pesni se polna mesecina i navlecen na tebe nejkam da go kazam imeto na pejacite :@

Секако дека нема шанси да слушам песна шо не ми се свиџа едноставно најглупа песна според мене е Volim te puno - Dejan Matic.:)

немора брат!
Сатанистичкиот метал е кич, и него го слушаат само утрипани!
Убав метал е продолжение на џез, само со многу усложнети и подобрени елементи, ама таквиот ретко можеш да го најдеш! Ако добиеш желба побарај ме:)
иначе мене најодвратна ми e: Девојката со точакот:pos2:

Dobro ja bev na Ohridfest i aplauz od publikata najmnogu dobija Deana i Next time,t.e najmn im se dopadnaa na prisutnite. Znaci Deana zede i nagrada, 3-to mesto, ako ne se lazam od publika, a ne od ziri, poso zirito znaeme kolku se "realni". Pisav u nekoj post deka e edna od najbaranite po radiostanicite niz mk, i na antenna5, kanal77,radiostip, fortuna... po nasite muzicki web stranici bese hit na godina i sl. da ne se povtoruvam. Tekstot e napisan od Vesna Malinova- edna od najdobrite tekstopisci vo Makedonija, a Dojcin ovaa godina zema i nagrada na Makfest za najdobar aranzman (za Prijatel na Daniel S) i dosta e cenet kako kompozitor..., isto i Vesna ovaa godina ne zede za tekst no prethodnite ima zemeno dosta nagradi na Makfest, a Makfest e najdobar festival kaj nas i se ova se fakti, znaci ja ne zboram taka bez argumenti..., a faktite pokazuvaat sprotivno od ona sto nekoi go napisale, i ja stavile pesnata vo ovaa tema. Ali takov e makedonskiot narod za inat samo da zbori..... so peese Tose-"i na slavej kamen frla nekoj".

turbofolkot ne treba ni da se spomenuva tuka za muzika zboruvame a ne za polupijani kucki sto zavivaat kako da dosol kraj na svetot i nekoi dedovci koi doma ne gi sakaat a ne na TV inaku ne mozam nikako da ja slusam kylie minogue i na drug post pisuvav za ova pokatastrofa od nea nema samo nesto ofka ne znaes koga eden zbor pocnuva a drug zavrsva i celo vreme se trkala gola odvratna mi e,a i od onaa beyonce kravata site mi se odvratni preterano ja forsiraat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom