Најодвратна песна што сте ја слушнале?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе ај стварно идете убијте се тие што мислите дека рап песните се срање. Еве за мене што е најодвратна песна EVER, и ако некој не го мисли истото стварно имате некои проблеми у глава.

Луѓе ај стварно идете убијте се тие што мислите дека рап песните се срање. Еве за мене што е најодвратна песна EVER, и ако некој не го мисли истото стварно имате некои проблеми у глава.
Ако ова беше за мене,да ти кажам,не мислам дека рап песните се срање,слушам рап,али сепак бирам,слушам СТР2 од нашите,од странските Bone Thugz N Harmony,Tech N9ne,Cypress Hill,Wu-Tang Clan и остало

И 200 пати да ја пишам пак малце е. И се друго шо излегло од оваа појава

Бонуси

се што е бугарско
сите од:
Драгана Миркович
Маја Вукичевич:tapp:
Маријан Стојановски
и уште многу други.. не ми текнува сега

Stereo Love... Ме живцира до крајна мерка.

Во последно време најодвратна песна што ја имам слушнато е Mama Do од Pixie Lott. Значи кога ќе ја чујам песната ми се крева косата и ушите ми плачат и во тек на тие три минути или се трудам максимално да ја игнорирам или три минути не правам муабет и ги бројам секундите додека заврши. Ретко се случува толку да мразам песна.

Еве за која песна станува збор, за тие што не знаат.

Песнава е од една реклама за некој сок што ја даваат на foxlife и не да не можам да ја поднесам, одвратна ми е. Пра-па-па-па е углавном целата песна, ми звучи како она мрда врба на врх брда :tapp:

Јас ги мразам сите бугарски и српски(турбо фолк и секакви) а и емо песни и ми текна за песнава што на поќетокот нервите ми ги кини со она музичено ги затинам ушите ко ќе ја слушам уживајте и кинејте нерви

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom