Најновата понуда на телефони на T-Mobile

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Али телефониве од каталогов се закон, се најдуваат за све, прво комуникација, второ како градежен материјал (ЦИГЛА), трето, одбрамбено средство, го учукаш некој по глава може излив на мозок да добие, четврто, урамнотежување за неурамнотежени луѓе (поради тежината), и петто, вибратор за напалените. :pos: :pos: :pos:

Абе топ си се телефониве, ја уште ја користам нокиата и топ е. Ме извадила од густи ситуации или сум се јавувал по братучеди комшии едно друго или сум мавал со неа на крај краева. Еве ја 7ма година има се и сешто издржано

Јас имав Siemens SL45 на времето. Убави моменти поделивме. Ах тие вибрации!:vozbud:

vodkamixx напиша:
tmobileponudaes9.jpg

Јас мислам да си го купам Ericsson 2628, има WAP. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
ja ke si kupam sl45 simens ima mp3
inace telefonive bea porano po 10000
sega gi ima vo gradilista koi se koristat kako cigli
i drzat izolacija:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Stef:] напиша:
ja ke si kupam sl45 simens ima mp3
inace telefonive bea porano po 10000
sega gi ima vo gradilista koi se koristat kako cigli
i drzat izolacija
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

А ги има и на отпади, како градежен шут. :pos: :pos: :pos:

Гледај Гледај!
Сименсот СЛ45 има екран од шест реда со 16 карактери
bd.gif

Ваков Избирам, и не 3, 5 години договор ќе потпишам!

Vodkamixx има нов телефон. Неговиот телефон го нема во каталогот.:)

Ова ли е начинот, о ти синдикалски лидеру?
Да ги исмејуваш вистинските синдикалци и хард-кор-гуру-зен-вуду-мада-факери
кои сакаат да имаат пролетеријатски мобилки?

Што ли ти се случи? Мобилниот те промени... Водка.... Врати се....:pos:

Или имаме промена на синдикалската политика? Каков мобилен има Муратовски, дури сме на муабетоФ?

Човече сл45 со ммц од 32 мега...па па па

vodkamixx напиша:
Али телефониве од каталогов се закон, се најдуваат за све, прво комуникација, второ како градежен материјал (ЦИГЛА), трето, одбрамбено средство, го учукаш некој по глава може излив на мозок да добие, четврто, урамнотежување за неурамнотежени луѓе (поради тежината), и петто, вибратор за напалените. :pos: :pos: :pos:

И шесто Водка една од најважните функции на овие телефони е што можат да служат како пепељара(ти текнува):pos:

М30ката личи на далечинското што ми е за системот :pos: Ама најважната работа кај сите овие телефони е што можат да служат како ладно оружје :) Можеш да ропнеш по глава некој и да го....хм, скршиш телефонот? :pos:

имаше еден портал за ретро телефони... ама збориме баш ретро како Нокиа Банана, Нокиа 1610, првиот сименс во боја итн...

абе нокија 33 10 е нај нај на сите времинја. ако има било каков ретро топ тен телефон на сите
времиња 3310 би бил на прво мето...

Еееејј и ја на времето имав 3310 , уште седи дома си го чувам како резерва . Што све не претрпел тој телефон , али супер си е :) Едно време го прогласија за најпродаван телефон .
Него овој последниот со е со црвениот дисплеј порано мислам имаше реклама со куче и го викаа кучешки телефон :lol: :lol: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom