Најновата понуда на телефони на T-Mobile

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
М30ката личи на далечинското што ми е за системот :pos: Ама најважната работа кај сите овие телефони е што можат да служат како ладно оружје :) Можеш да ропнеш по глава некој и да го....хм, скршиш телефонот? :pos:

Акни со Nokia 3310 некој... пушти го од 4ти :pos: ќе изгледа како метеор да го стрефил... :pos:

Првиот телефон воопшто ми беше Alcatel OTE 302, па после имав Nokia 3310. Скапи беа на времето, најпродавани и најтешко се доаѓаше до нив.
Ехеее... тоа беа времиња. :pos:

Ја на времето сакав Ericsson A2628 и со месеци ги молев моите да ми го купат, но никако. :pos: :pos:

Јас го бирам Алкателот ОТЕ 302 пошто сите имаат по 10-15 мелодии а само тој има 15+2.

Nokia 3310 :cuc: чудо од телефон не го користам но уште е во топ форма,инаку ова е правилен телефон во вистинската смисла на зборот, а ова што го имаме денес, ова се мини компјутери:toe:.

prvo T10 pa posle T20 (tomb raider izdanie) pa posle T310 (onoj gumiraniot sto e otporen na voda) ahhhh kakvi telefoni imalo eeeejjjjj....

SL 45i има мп3 затоа има и мемориска картичка ова без мајтап кој не верва нека провери ан гсм арена или гсм мкд(да не се лутат торте и алфа(некро))

Муззеј на град Скопје ке даде неверојатни понуди за телефониве:pos2:

сименс М30 ко вибратор за жени е...ем има форма и + вибрира :pos:

Alcatel OTE 302 :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom