у седмо или осмо едни други другари дојдоа со ќеса и кутија од phard,демек ми купиле чизми а уствари внатре во кутијата имаше морско прасе:pos2:
Ова ми даде инспирација за некој роденден во иднина :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
у седмо или осмо едни други другари дојдоа со ќеса и кутија од phard,демек ми купиле чизми а уствари внатре во кутијата имаше морско прасе:pos2:
Пред едно 3-4 години ми доаѓаат другарчиња група и за роденден ми даваат клучеви и ги гледам клучевиве и ми викаат оди доле и отклучи си го подарокот (малку ми беше чудно што ми купиле) и викам чек да видам шо ми купиле и кога се симнувам пред зграда го гледам ротфајлерот на другар ми врзан пред влезот од зградата и ми се пушта да ме лае и сакаше да ме касне... се враќам дома и влегувам во соба да го утепам другарот а тие ми спремиле изненадување од целиот клас ми купиле фосфорни (така ги викаат затоа што светат во темница) чудовишта и љиљаци и ми ги ставиле во соба...излегле од собата и угаснале светло... влетувам во соба и се вчудоневидувам колку ми се допаѓа и кога влегуваат сите еден по еден и ми честитаат роденден со неонски маркери во рацетеза да не им се лутам за ротфајлерот :smir:

), и добар дел од тортата го добив по лице
А другиот, поважниот дел од поклонот беше едно мало кутивче. Кога го отворив така набрзинка (пошто го славев роденденот во кафич со пуно луѓе) успеав да видам само многу свеќички и затворени ливченца. Отворив само едно од ливчињата и видов дека на него напишале една од нашите песни и многу се израдував. Ми кажаа дека на сите ливчиња има напишано некоја песна што многу ја сакаме, или некоја наша заебанција, или нешто трето што ни значи на сите. Цела вечер во мисла ми беше кутијата и што пишува на ливчињата. Ама толку беше. Тоа беше прв и последен пат што ја видов таа кутија. Ја оставив кај што беа оставени и сите други поклони ама после ја снема. Врска неам на кој би му биле вредни некои ливиња и свеќички па за да ги земе. Сите други (вредни!) поклони беа таму, само највредниот никогаш не го најдов. Многу ми е криво, ептен, ептен...Ееее... дури мука ми е кога ќе се сетам...
За овој 18-тиов роденден од две најдобри другарки и другар добив торта со свеќички (понеоригиналниот дел од поклонот), и добар дел од тортата го добив по лице
А другиот, поважниот дел од поклонот беше едно мало кутивче. Кога го отворив така набрзинка (пошто го славев роденденот во кафич со пуно луѓе) успеав да видам само многу свеќички и затворени ливченца. Отворив само едно од ливчињата и видов дека на него напишале една од нашите песни и многу се израдував. Ми кажаа дека на сите ливчиња има напишано некоја песна што многу ја сакаме, или некоја наша заебанција, или нешто трето што ни значи на сите. Цела вечер во мисла ми беше кутијата и што пишува на ливчињата. Ама толку беше. Тоа беше прв и последен пат што ја видов таа кутија. Ја оставив кај што беа оставени и сите други поклони ама после ја снема. Врска неам на кој би му биле вредни некои ливиња и свеќички па за да ги земе. Сите други (вредни!) поклони беа таму, само највредниот никогаш не го најдов. Многу ми е криво, ептен, ептен...

(али нормално на шала)
али играчка од оние поголемите! ама убава ми е си ја чувам на полица во соба и тоа ме погодиле знаат дека сакам спортски коли и оваа е баш таква!