Најмалку осум милиони евра потрошила Владата за разни кампањи во 2007-ма

• Креатор на темата Креатор на темата theprince
  • Време на започнување Време на започнување
Shame on you Газда Грујо!!!!!!!!!!

Свестете се бре луѓе Грујо шири демагогија и манипулира со вас!

Trn.. glava ne mozeme da digneme od investicii,rabotni mesta ,blagosostojba :pos2:

edna od najuspesnite firmi na denesnicata(Toyota) go stegna kaisot a vladata frla milioni evra za da ne nauci sto vikal i razmisluval Aleksandar ,deka nie sme Makedonija , pola saat ni citaat zakoni na TV ..aj ne bidi smesen i ti

Кога ќе научиш кој е Александар тогаш и ти ќе отвориш очи па полесно ќе најдеш работа. Се дотогаш, незнам што дотогаш...

Работни места секој ден се отвораат. Тоа што можеби не си соодветен за нив е друга приказна.

Мешаш претставување на новите законски регулативи и кампањи за јакнење на победничкиот дух, во дискусија за фидбекот од рекламирањето на државата надвор од нејзините граници.

Извештајот како што гледам е за 2007. Ќе збориме за инвестициите во текот на 2007, или за 2008?

jaknenje na pobednickiot duh ? hahhahahahhahhaa..abe Trnce ti si zabegal be bratce..izlezi na espreso niz gradot malku da vides "pobednicki duh" ili u 6 sabajlevo gradski avtobus da vides "nasmeani" lica

Мојата работа ниту ВМРО ниту СДСМ ми ја најде, јас сам се мачам и пливам и се обидувам да опстојам.:toe:

epa sto ja branis momentalnata vladejacka struktura ili bilo koja politicka struktura koga se macis.Ti si rob i ti za toa ne si svesen ..ti ne treba da se macis ili da se obiduvas da opstanes vo 21 vek !!

ТИ СИ МАКЕДОНИЈА

ЈАС ЗНАМ, НО И ТИ СИ МАКЕДОНИЈА

epa sto ja branis momentalnata vladejacka struktura ili bilo koja politicka struktura koga se macis.Ti si rob i ti za toa ne si svesen ..ti ne treba da se macis ili da se obiduvas da opstanes vo 21 vek !!

Се обидувам да ја бранам затоа што другите се во опозиција и не е фер да ги напаѓам, а ми ја уништија младоста.:toe:

Се обидувам да ја бранам затоа што другите се во опозиција и не е фер да ги напаѓам, а ми ја уништија младоста.:toe:
Којзнае колку младости ќе уништат овие што ги браниш.:toe:

Јас па мислев од искуство му кажуваш.
Исто како и повеќе од 90% од граѓаните на Република Македонија.:toe:

Тоа со Александар ти го кажувам озбилно, затоа што и треба да знаеш нешто што ти припаѓа иако е далеку од темава

Кога мислев сам свој газда мислам во вистинска смисла сам свој „газда“ и никогаш не сум чекал тие да ми најдат работа, но најлошо од се е што претходните (опозицијата) ми ја одземаа претходната работа на најбезобразен начин само затоа што одбив книшка да земам.

Уништена е младоста и на многу неродени :oeoeoe: Ама битно владата работи 24/7 и додека ние куцаме тука они работат.

Ако уништуваат и тие ќе си го добијат заслуженото и нека си го добијат. Засега мислам дека ако ништо друго барем поставија некакви правила на игра.

Ако уништуваат и тие ќе си го добијат заслуженото и нека си го добијат. Засега мислам дека ако ништо друго барем поставија некакви правила на игра.

што они не ги почитуваат:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom