Најмалку осум милиони евра потрошила Владата за разни кампањи во 2007-ма

Член од
8 јануари 2009
Мислења
169
Поени од реакции
8
Shame on you Газда Грујо!!!!!!!!!!

Свестете се бре луѓе Грујо шири демагогија и манипулира со вас!

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Trn.. glava ne mozeme da digneme od investicii,rabotni mesta ,blagosostojba :pos2:

edna od najuspesnite firmi na denesnicata(Toyota) go stegna kaisot a vladata frla milioni evra za da ne nauci sto vikal i razmisluval Aleksandar ,deka nie sme Makedonija , pola saat ni citaat zakoni na TV ..aj ne bidi smesen i ti
Кога ќе научиш кој е Александар тогаш и ти ќе отвориш очи па полесно ќе најдеш работа. Се дотогаш, незнам што дотогаш...

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Работни места секој ден се отвораат. Тоа што можеби не си соодветен за нив е друга приказна.

Мешаш претставување на новите законски регулативи и кампањи за јакнење на победничкиот дух, во дискусија за фидбекот од рекламирањето на државата надвор од нејзините граници.

Извештајот како што гледам е за 2007. Ќе збориме за инвестициите во текот на 2007, или за 2008?
jaknenje na pobednickiot duh ? hahhahahahhahhaa..abe Trnce ti si zabegal be bratce..izlezi na espreso niz gradot malku da vides "pobednicki duh" ili u 6 sabajlevo gradski avtobus da vides "nasmeani" lica

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Мојата работа ниту ВМРО ниту СДСМ ми ја најде, јас сам се мачам и пливам и се обидувам да опстојам.:toe:
epa sto ja branis momentalnata vladejacka struktura ili bilo koja politicka struktura koga se macis.Ti si rob i ti za toa ne si svesen ..ti ne treba da se macis ili da se obiduvas da opstanes vo 21 vek !!

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134

Кралот Марко

Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
ТИ СИ МАКЕДОНИЈА

ЈАС ЗНАМ, НО И ТИ СИ МАКЕДОНИЈА

epa sto ja branis momentalnata vladejacka struktura ili bilo koja politicka struktura koga se macis.Ti si rob i ti za toa ne si svesen ..ti ne treba da se macis ili da se obiduvas da opstanes vo 21 vek !!
Се обидувам да ја бранам затоа што другите се во опозиција и не е фер да ги напаѓам, а ми ја уништија младоста.:toe:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134

Се обидувам да ја бранам затоа што другите се во опозиција и не е фер да ги напаѓам, а ми ја уништија младоста.:toe:
Којзнае колку младости ќе уништат овие што ги браниш.:toe:

Кралот Марко

Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Јас па мислев од искуство му кажуваш.
Исто како и повеќе од 90% од граѓаните на Република Македонија.:toe:
Тоа со Александар ти го кажувам озбилно, затоа што и треба да знаеш нешто што ти припаѓа иако е далеку од темава

Кога мислев сам свој газда мислам во вистинска смисла сам свој „газда“ и никогаш не сум чекал тие да ми најдат работа, но најлошо од се е што претходните (опозицијата) ми ја одземаа претходната работа на најбезобразен начин само затоа што одбив книшка да земам.

trance123

Не сум ПАРТИот
Член од
29 јануари 2006
Мислења
104
Поени од реакции
6

Уништена е младоста и на многу неродени :oeoeoe: Ама битно владата работи 24/7 и додека ние куцаме тука они работат.

Кралот Марко

Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Ако уништуваат и тие ќе си го добијат заслуженото и нека си го добијат. Засега мислам дека ако ништо друго барем поставија некакви правила на игра.

trance123

Не сум ПАРТИот
Член од
29 јануари 2006
Мислења
104
Поени од реакции
6
Ако уништуваат и тие ќе си го добијат заслуженото и нека си го добијат. Засега мислам дека ако ништо друго барем поставија некакви правила на игра.
што они не ги почитуваат:baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom